#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Skepsis, primul spectacol in 2017

Skepsis, primul spectacol in 2017

Revista nr. 378 | 23-01-2017 | Alexandru Mitchievici


Nepoata-soţie este primul spectacol din 2017 al prietenilor de la Skepsis.


Vineri, 27 ianuarie 2017, ora 19.00, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia găzduieşte spectacolul Nepoata-Soţie.

„Bazat pe piesa de teatru Nepoata-Soţie de Eugene Ionesco, părintele absurdului, spectacolul propune pasaje interactive, un joc energic punctat de creativitate, entuziasm şi elemente de improvizaţie… cu skepsis. Rând pe rând, o serie de personaje colorate vor încerca să dezlege o situaţie aparent imposibilă, argumentând şi luptând, comic, ironic, trăznit. Însă dincolo de absurdul formei, teatrul lui Ionesco reuşeşte să evidenţieze o consitenţă a fondului. Putem spune că absurdul limbajului descifrează un mesaj ascuns care dezvăluie ceva esenţial legat de firea umană, de societatea pe care o dezvoltăm prin relaţiile noastre şi în care, de multe ori, conexiunea sufletească cu celălalt dispare sufocată de lupta pentru putere, prestigiu. Omul lucid nu poate face nimic, dreptatea devine nedreptate prin aplicare unor legi strâmbe sau contracte absurde”, se precizează într-un comunicat al grupului Skepsis.

În acelaşi timp spectacolul marchează debutul proiectului „Stagiunea cu Skepsis 2017”, un proiect cultural prin care Grupul Skepsis îşi propune să ofere albaiulienilor (în fiecare lună) o serie de spectacole de sală, dar şi în aer liber.

Preţul biletelor:
5 lei - preţ redus: pentru elevi, studenţi şi pensionari
10 lei - preţ întreg: pentru adulţi.

Biletele pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor începând cu miercuri, 25 ianuarie, de la ora 12.00. Încasările sunt direcţionate spre îmbunătăţirea şi reeditarea proiectului teatral al grupului Skepsis în viitor.

Partenerii Companiei Skepsis sunt Primăria Municipiului Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Fundaţia Inter-Art Aiud, Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.
 
 
CITEŞTE şi:
 
Taguri: grupul Skepsis, primul spectacol in 2017, nepoata-sotie, Eugen Ionescu, reprezentatii

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>