#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Santa Klaus ii viziteaza dupa Craciun pe copiii de la PSD

Santa Klaus ii viziteaza dupa Craciun pe copiii de la PSD

Revista nr. 373 | 22-12-2016 | Alexandru Mitchievici


Toată lumea îl aşteaptă pe Moşul, Santa Klaus, cum îi spun nemţii. Chiar şi băieţii de la PSD care anul ăsta au fost cuminţi, au votat cum trebuie, au câştigat alegerile şi acuma aşteaptă cadourile în ciorăpiori.


Numai că Santa e bântuit de Grinch şi de viziunile securiştilor care nu o agrează pe tătăroaica Shhaideh... aşa că Santa mai amână puţin până ajunge cu cadouri la PSD. A spus că la PSD merge „după Crăciun”, asta poate fi de Sfântul Ion, de Florii sau de Paşte.

Recomandarea noastră pentru Santa Klaus este să nu-şi mai lungească urechile la toate poveştile cu terorişti spuse de băieţii cu ochi albaştri şi să o numească pe doamna Shhaideh în funcţia de prim-ministru. Cu scuzele de rigoare ! Asta dacă nu are cumva dovezi clare că soţul doamnei Shhaideh este membru ISIS sau a comis ceva atentate în ultima vreme.

Sperăm ca sărbătorile să nu-i provoace lui Santa Klaus vreo indigestie anti-musulmană şi să lase, aşa cum este normal, PSD-ul să preia guvernarea, conform rezultatelor alegerilor din 11 decembrie 2016. Sarmalele sunt din Turcia şi Iohannis ar trebui să fie, măcar în spiritul Crăciunului, mai atent la cultura culinară turco-tătară din România.
 
 
*Să nu uităm cât de nedreaptă e viaţa dacă nu faci parte din sistem: Liviu Dragnea şi Eduard Hellvig au condus campania USL de la referendumul din 2012: Dragnea a afost condamnat, Hellvig a fost recompensat cu funcţia de şef al Urechiştilor de la SRI.
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: Santa Klaus, dupa Craciun, PSD, Liviu Dragnea

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>