#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Trei artisti albaiulieni intr-o expozitie comuna

Trei artisti albaiulieni intr-o expozitie comuna

Revista nr. 372 | 15-12-2016 | Alexandru Mitchievici


Trei artişti albaiulieni expun în luna decembrie la Galeria de Artă a Consiliului Judeţean Alba de la Poarta a III-a a Cetăţii Alba Iulia. Alături de veteranul Nicolae Toma Muntean expun artistele Ana Jilinschi şi Arina Muntean.


Expoziţia este organizată de Uniunea Artiştilor Plastici filiala Alba şi Consiliul Judeţean Alba şi propune picturi, pasteluri şi tapiserii, realizate în ultimii ani de către cei trei artişti albaiulieni.

Prezentarea celor trei artişti, făcută de organizatori:

Nicolae Toma Muntean - este unul dintre cei mai cunscuți artiști plastici din Alba și din Transilvania, un absolvent al Institutului de Arte Plastice „Ion Andreescu” din Cluj-Napoca, a participat la numeroase tabere internaționale de artă. Numărul expozițiilor sale, atât personale cît și de grup este impresionant iar lucrările sale pot fi admirate în galerii sau în colecții private în toate colțurile lumii și ale țării.

Ana Jilinschi - aflată în plină expansiune artisitcă, Ana Jilinschi pătrunde cu pași timizi, în spațiile exopziționale, alături de numele consacrate ale picturii albaiuliene.

Arina Muntean - prin lucrările expuse, Arina Muntean arată că știe și îi place să deseneze. Lucrările ei au un farmec aparte și atrag prin simplitate și culoare. Un neștiutor al picturii are posibilitatea să își plimbe gândurile în lumea naturii moarte, cu motive simbolice - scoica, florile, zborul.

Expoziţia poate fi văzută până pe 5 ianuarie 2017, zilnic, între orele 14.00 şi 18.00.
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: trei artisti albaiulieni, expozitie comuna, Ana Jilinschi, Arina Muntean

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>