#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Alba Iulia. Cupa de sah pentru copii scolari si prescolari

Alba Iulia. Cupa de sah pentru copii scolari si prescolari

Revista nr. 368 | 15-11-2016 | Alexandru Mitchievici


A treia ediţie a cupei de şah Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis la Şah are loc sâmbătă, 19 noiembrie 2016, la Şcoala Gimnazială Ion Agârbiceanu din Alba Iulia.


Evenimentul este organizat de Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis în parteneriat cu Clubul Municipal de Șah Alba Iulia și Școala Gimnazială Ion Agârbiceanu.

Competiția se desfăşoară pe 2 secțiuni, una pentru concurenți nelegitimați sau legitimați la Federația Română de Șah și având rating 1001, iar alta pentru competitori legitimați, având rating mai mare de 1001. În cadrul fiecărei secțiuni se va concura pe grupe de vârstă, de la preșcolari și până la elevii de clasa a VIII-a. În cazul în care la anumite secțiuni există un număr mai redus de înscrieri, organizatorii își rezervă dreptul de a comasa într-o singură secțiune două sau mai multe secțiuni, urmând a acorda premii primilor trei clasați la fiecare dintre secțiunile comasate. Rezultatele preșcolarilor și elevilor din clasele 0-4, respectiv cele ale elevilor din clasele 5-8, legitimați și cu rating mai mare de 1001, vor fi trimise Federației Române de Șah spre omologare, pentru calculul rating-ului FIDE la șah rapid.

Se vor juca cinci runde în sistem elvețian sau sistem turneu, în funcție de numărul de participanți. Timpul de joc este de 15 minute / partidă (timp de joc pentru fiecare jucător). Organizatorii vor acorda pentru fiecare secțiune: trofeu pentru locul întâi, medalii pentru primii trei clasați și diplome pentru toți participanții.

Cei care doresc să participe sunt așteptați la ora 10.00 în ziua evenimentului, pentru validarea înscrierilor, urmată de ședința tehnică și cele cinci runde de șah, festivitatea de premiere fiind preconizată a începe în jurul orei 14.00.

Înscrierile se fac telefonic sau prin e-mail (menționându-se numele și prenumele, data nașterii, clasa, școala/grădinița, localitatea) la:
Marius Ceteraș, telefon 0745.633.805, e-mail: marius.ceteras@gmail.com, sau
Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis, email: office@rotaryalba.ro

Pentru înscrierea în concurs este nevoie de carnetul de elev sau adeverința eliberată de instituția de învățământ la care studiază, din care să rezulte clasa în care sunt înscriși. Taxa de participare este de 15 lei și se achită pe loc, în ziua evenimentului. Înscrierile se pot face până la data de 17 noiembrie 2016, inclusiv.
 
 
*Campionul naţional Mihnea Costachi a fost elev al Şcolii Gimnaziale Ion Agârbiceanu din Alba Iulia...
 

CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: Alba Iulia, cupa de sah, copii scolari, prescolari, Mihnea Costachi, FRS, Marius Ceteras

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>