#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Miss si Mister Boboc 2016 la Liceul Teoretic Teius

Miss si Mister Boboc 2016 la Liceul Teoretic Teius

Revista nr. 365 | 24-10-2016 | Alexandru Mitchievici


Vineri, 21 octombrie 2016, a avut loc balul Bobocilor la Liceul Teoretic Teiuş. „Duelul” pentru titlurile Miss şi Mister 2016 de la Liceul Teoretic Teiuş vineri, 21 octombrie 2016, la Balul Bobocilor.


Evenimentul a fost organizat de clasele a XII, sub coordonarea profesoarelor Adriana Popa şi Ana Breaz, iar programul a cuprins cântece, dans şi teatru. Partea artistică a fost completată de Top Dance 2007 - dansuri de societate, Dor teiuşan - dans popular, Alexandra Muntean - clasa a X-a Uman, muzică uşoară, Cătălin Rus - clasa a X-a Real, muzică populară. A fost şi un moment umoristic (Aspirina şi piramidonul) susţinut de Diana Bîrsan şi Robert Şimon, elevi în clasa a XII-a Uman.

Cele opt perechi participante la concurs:

Mihaela Medrea şi Carlos Godja - IX Real
Dariana Suhoverschi şi Răzvan Găldean - IX Uman
Rebeca Daisa şi Gabriel Roşca - IX Real
Andreea Puşcoiu şi Robert Truţa - IX Real
Larisa Popa şi Alexandru Cioboată - IX Uman
Amalia Cleja şi Claudiu Filker - IX Uman
Luisa Drăgoiu şi Sebastian Rusu - IX Uman
Luminiţa Cârnaţ şi Ştefan Mateica - IX Uman.
 
 
 
 
Fiecare pereche şi-a ales dinainte povestea pe care o reprezintă: Albă ca Zăpada, Tom şi Jerry, Mignonii, Frumoasa şi Bestia, Mickey şi Minnie etc.

Concursul s-a derulat astfel, după cum ne spun organizatorii: „Prima probă la care au trebuit să facă față a fost prezentarea într-un mod cât mai original, folosindu-se de creativitate şi ingeniozitate, având în vedere tematica balului: personaje de poveste. La proba de cultură generală fiecare participant a răspuns la o întrebare din cultura generală, la o ghicitoare şi la o întrebare legată de povestea pe care au reprezentat-o. O altă probă a solicitat îndemânarea fetelor care au prins cu gura prinzători de rufe, unul de altul de o sfoară. Băieţii au scos o piuliţă dintr-un pahar de plastic fără ajutorul mâinilor. O altă probă a fost ghicirea a cât mai multe cuvinte de către unul dintre parteneri, în timp ce avea pe cap căşti în care asculta muzică, citind pe buzele partenerului cuvintele. Nu a lipsit nici proba de dans. Amuzament şi voie bună... au fost cuvintele cheie ale balului din anul acesta...Iar în final juriul format din şase elevi ai claselor a XII-a a deliberat câştigătorii pentru Miss şi Mister Boboc, iar toţi elevii claselor a XII-a au ales Miss şi Mister Popularitate. Miss şi Mister Boboc au primit un premiu şi din parte Clubului Rotary Teiuş, înmânat de preşdintele acestuia, Ducu Trif”.

Câştigătorii 2016 sunt:

Miss Boboc: REBECA DAISA - IX Real
Mister Boboc: GABRIEL ROŞCA - Real
Miss Popularitate: LUMINIŢA CÂRNAŢ - IX Uman
Mister Popularitate: ŞTEFAN MATEICA - IX Uman.
 
 
CITEŞTE şi:
 

Miss si Mister Boboc 2016 la Liceul Teoretic Teius Miss si Mister Boboc 2016 la Liceul Teoretic Teius Miss si Mister Boboc 2016 la Liceul Teoretic Teius Miss si Mister Boboc 2016 la Liceul Teoretic Teius Miss si Mister Boboc 2016 la Liceul Teoretic Teius
Taguri: Rebeca Daisa, Gabriel Rosca, Miss Boboc, Liceul Teoretic Teius, mister boboc, Stefan Mateica, Luminita Carnat

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>