#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Cugirul reduce impozitul pe cladiri

Cugirul reduce impozitul pe cladiri

Revista nr. 32 | 26-05-2010 | Alexandru Mitchievici

Pentru a veni în sprijinul proprilor cetăţeni, edilul oraşului Cugir încearcă să găsească soluţii în condiţiile în care nivelul de trai al cugirenilor (ca şi a celorlalţi români) se va reduce de la 1 iunie (ca urmare a anunţului făcut de Guvernul Boc, de reducere a salariilor şi pesniilor cu 15-25%).
„Deşi în acest moment nu putem şti exact cum se va răsfrânge această situaţie asupra visteriei locale, cert este că orice limitare a încasării taxelor şi impozitelor locale va însemna bani mai puţini la buget şi implicit, o mare dificultate a administraţiei de a soluţiona problemele locale”, a precizat primarul oraşului Cugir, Adrian Teban.
Pentru a evita această situaţie, conducerea primăriei intenţionează să reducă cu 50% impozitele pe clădiri datorate de firmele private în anul 2011.
„În ceea ce priveşte populaţia, impozitarea se va menţine la acelaşi nivel din acest an. Consider că în perioade de criză, reducerea taxelor sau menţinerea lor la o cotă de suportabilitate reprezintă singura modalitate prin care putem avea garanţia că vom colecta venituri în bugetul local”, a concluzionat Adrian Teban.
Iniţiativa primarului va fi supusă aprobării în Consiliul Local Cugir în şedinţa din 31 mai.
 

Taguri:Cugir, edilul, reduce, impozitul, pe cladiri, criza economica, 25%, salarii, venituri

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>