#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
De cele mai multe ori in politica romaneasca 1 si cu 1 fac zero

De cele mai multe ori in politica romaneasca 1 si cu 1 fac zero

Revista nr. 350 | 13-07-2016 | Alexandru Mitchievici


După ce au încercat să intre în graţiile PSD-ului, după ce au jinduit la o unire cu Marele PNL, adepţii interesului naţional au ales... PMP !


UNPR-ul s-a săturat să fie asemenea unei bărcuţe pierdute în Ocean şi vrea să revină în Parlament. Şcoliţi la şcoala politică a serviciilor secrete, adepţii interesului naţional s-au întors la matcă: preşedintele Băsescu, omul care a confiscat Statul de Drept, utilizând aceleaşi justificări securistoide ca generalul Gabriel Oprea.

În 2009 preşedintele jucător avea nevoie de susţinere pentru pseudo-guvernul Emil Boc. Scuzaţi cuvântul Boc! Traian Băsescu a rupt mai mulţi parlamentari din PSD (mai târziu şi din PNL şi PC) pentru a-şi susţine guvernul de slugi condus de ardeleanul Emil Boc. Astfel în 2010 s-a creat Uniunea Naţională pentru Progresul Securiştilor din România... sau UNPR, în limbaj popular.

Ca o consecinţă firească, din 2010 încoace Uniunea Naţională pentru Progresul României (formaţiune înfiinţată de către generalul izmenelor, Gabriel Oprea, supranumit interesul naţional, şi alţi trădători din PSD) va juca cu aplomb un rol major în construirea şi demolarea unor guverne. În numele interesului naţional. Folosit de Băsescu pentru tot felul de malversaţiuni guvernamentale, Gabi Oprea îşi va dedica viaţa cu aceeaşi slugărnicie Guvernului Ponta. Practic, în România, de la stânga la dreapta e o simplă aritmetică a oportunismului... aritmetică dictată de securiştii transpartinici, de la PDL, Marele şi Frumosul PNL, PD, FSN, la PSD, ALDE, UNPR, PMP...

După secu-fuziunea PMP-UNPR, noua formaţiune politică se va numi... PMP, va avea sigla şi imnul PMP. Bătrânul Traian Băsescu a ţinut să sublinieze că Gabriel Oprea a plecat din UNPR şi că noua formaţiune va avea un singur preşedinte (nu două, ca şi Marele PNL).

Este ceva fabulos: comunistul Băsescu, colonelul Turcescu se uneşte cu trădătorii lui Valeriu Steriu şi Gabriel Oprea pentru a sluji - nici mai mult, nici mai puţin - interesul naţional ! Ura şi la gară !

Dar marea problemă a noii formaţiuni este că în politica românească de cele mai multe ori 1 cu 1 nu fac 2. De multe ori 1 cu 1 face zero !
 
 
 
 
 
CITEŞTE şi:
 
Taguri: politica romaneasca 1 si cu 1 fac zero, Traian Basescu, uniunea nationala

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>