#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Decesul preventiv ... la romani

Decesul preventiv ... la romani

Revista nr. 342 | 22-05-2016 | Alexandru Mitchievici


La români nu se moare când vine sorocul, nu se moare de bătrâneţe sau de boală. La români se moare „la timp”, când e nevoie. Aşa ca să nu deranjeze mortul anumite jocuri între băieţii deştepţi.


Moartea asta a lui Dan Condrea îmi aduce aminte de moartea ciudată a lui Dumitru Tinu - un personaj dubios apropiat de grupurile economice de stânga, filo-moscovite.

În anii 90 au fost multe decese dubioase (prezentate atuunci de revista de umor Caţavencu): inclusiv pilotul elicopterului lui Ceauşescu (Vasile Maluţan) şi alţii care au sucombat subit, din motive... „întemeiate”.

Dan Condrea a condus ani de zile firma Hexi Pharma, o firmă care a livrat dezinfectanţi (compuşi din apă de ploaie şi spirt) către spitale, şcoli, unităţi militare, probabil şi către SRI, SIE etc... dacă aşa era ordinul. Altfel era imposibil!

Scandalul Hexi Pharma a izbucnit de la un ziarist sportiv: Cătălin Tolontan, care a arătat românilor că spitalele erau dezinfectate cu apă de ploaie MADE IN HEXI PHARMA.

Românii mai au o vorbă: Mortul e de vină. Aşa că Hexi Pharma va înceta să mai ... vorbească!
 
 
*Dacă declanşarea scandalul Hexi Pharma s-a făcut cu vreun scop anume, el ar fi doar unul major pentru Securitate (pentru foştii securişti): acoperirea mediatică a dosarelor în care este implicată familia lui Traian Băsescu (ar putea fi)!

**Până la urmă ar trebui să ne bucurăm: asta este România securiştilor, asta e România creată de FSN, PD, PDL...

***Scandalul Hexi Pharma a izbucnit în urmă cu 5-6 săptămâni şi a arătat că în spitalele româneşti dezinfecţia s-a făcut cu apă de la robinet... sau apă de ploaie... care o fi mai scumpă?
 

CITEŞTE şi:

 
 
Taguri: decesul preventiv, la romani, hexi pharma, dezinfectanti, apa de ploaie, Vasile Malutan

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>