#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Comedia neagra a lui Peter Shaffer se joaca din nou la Alba Iulia

Comedia neagra a lui Peter Shaffer se joaca din nou la Alba Iulia

Revista nr. 328 | 13-02-2016 | Alexandru Mitchievici


Proiectul Stagiunea cu Skepsis 2016 continuă la Alba Iulia cu o Comedie Neagră...


Vineri, 19 februarie 2016, ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor la se joacă spectacolul Comedie neagră, după Peter Shaffer.
 
 
 
 
Biletele costă 10 lei (preţ întreg) şi 5 lei (redus pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se găsesc la Secretariatul casei de Cultură a Studenţilor începând de marţi, 16.02.2016, între orele 9.00-15.00.

Spectacolul are loc în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2016, organizat de Asociaţia Grupul Skepsis cu susţinerea unor parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Fundaţia Inter-Art Aiud, Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.
 
Proiectul Stagiune cu Skepsis se desfăşoară în perioada ianuarie-decembrie 2016, fiind un proiect de tineret, bazându-se pe motivarea acestuia de a se implica în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului  şi de a participa la viaţa sa socioculturală. Prin acest proiect trupa de teatru şi umor Skepsis pregăteşte şi oferă publicului albaiulian 15 spectacole de teatru şi divertisment şi de teatru de stradă cu specific medieval, ne anunţă Viorel Cioflică, coordonatorul grupului Skepsis.
 
 
Foto: Skepsis la Iaşi, 2012
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
 
 
Taguri: comedia neagra, Peter Shaffer, se joaca, Skepsis, Alba Iulia, Viorel Cioflica

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>