#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Mircea Hava a primit 31,6 milioane de euro pentru Alba Iulia si face ce vrea cu ei

Mircea Hava a primit 31,6 milioane de euro pentru Alba Iulia si face ce vrea cu ei

Revista nr. 324 | 13-01-2016 | Alexandru Mitchievici


Declaraţie interesantă a primarului oraşului Alba Iulia, Mircea Hava, în ziarul Unirea. Oraşul primeşte 31,6 milioane de euro prealocaţi de la Uniunea Europeană, bani ce pot să fie cheltuiţi până în 2020.


Mircea Hava vorbeşte despre banii de coşniţă primiţi de la Coana Europa: „Este bine, de câțiva ani, au venit fondurile europene. Acum se face cu prealocare, municipiul Alba Iulia, și asta datorită pentru ceea ce a făcut, datorită că avem consultant Banca Mondială, datorită muncii oamenilor din primărie, datorită, datorită, datorită… o să aibă 31,6 milioane de euro prealocați”.

Fără nici o analiză de specialitate, fără nici o consultare publică, fără a vedea necesităţile imediate ale locuitorilor, Mircea Hava a decis în numele Oraşului Alba Iulia pe ce va cheltui aceşti bani în următorii 5 ani, de parcă el ar fi ales pe viaţă. De fapt el chiar crede că a fost ales pe viaţă, aşa se consideră.

Iată pe ce vor fi cheltuiţi banii: drumuri, amenajări peisagistice - spații verzi, reparații de școli, anveloparea a 2.000 de apartamente, iluminat inteligent, dar nu este exclusă... construirea unei parcări subterane sau supraterane (poate chiar în Parcul Custozza).

Noi ştim deja cine va câştiga proiectele prin care vor fi cheltuiţi cei 31,6 milioane de euro: Florea Grup (Fraţii Florea), Elis Pavaje SRL Petreşti (Emil Elisiu Goţa), Flash Group (Bogdan Gabriel Sandu), Transilvania Prest Solutions (Cristian Muntea), respectiv două firme care se ocupă de palmieri şi panseluţe, flori şi plopi canadieni: Luxor LTD (Vasile Todea) şi Salprest SRL (Petru Constantinescu), firmele care pun panseluţe primăvara, vara, toamna, iarna şi seara. Firma Grup Corint pare a fi ieşită din graţiile primarului amator de amenajări peisagistice şi reabilitări de spaţii urbane, istorice...

Banii ăştia mulţi vor fi primiţi de Primăria Alba Iulia fără depunerea unor proiecte, conform celor de la Unirea.

Dar iată cum se laudă singur Mircea Hava: „municipiul X a reușit să consume 90 la sută din bani”, precizând că Alba Iulia a cheltuit toate fondurile alocate încă din 2014.

„Nu că aș vrea ca cineva să ne perieze. Mă face să râd când văd... a reușit să consume 90% din ce i-am dat. Ei bine, frate, un leu dacă nu-l consuma l-aș fi certat”, a mai spus jupânul oraşului Alba Iulia, cel care dictează de 20 de ani cine face afaceri şi cine nu în oraşul Alba Iulia.
 
Poate vede cineva textul ăsta, de la DNA, de la Curtea de Conturi, de la IPJ, DIICOT, ANAF, OLAF... şi opreşte jaful instituţionalizat din Primăria Alba Iulia !
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
 
 

Mircea Hava a primit 31,6 milioane de euro pentru Alba Iulia si face ce vrea cu ei Mircea Hava a primit 31,6 milioane de euro pentru Alba Iulia si face ce vrea cu ei Mircea Hava a primit 31,6 milioane de euro pentru Alba Iulia si face ce vrea cu ei Mircea Hava a primit 31,6 milioane de euro pentru Alba Iulia si face ce vrea cu ei Mircea Hava a primit 31,6 milioane de euro pentru Alba Iulia si face ce vrea cu ei Mircea Hava a primit 31,6 milioane de euro pentru Alba Iulia si face ce vrea cu ei
Taguri: Mircea Hava, a primit 31,6 milioane de euro, prealocati, Alba Iulia, face ce vrea cu ei, Elis Pavaje, Florea Grup

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>