#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
CSU  Alba Iulia a terminat pe locul 1

CSU Alba Iulia a terminat pe locul 1

Revista nr. 28 | 27-04-2010 | Catalin Constantin

CS Universitatea LPS Alba Iulia a încheiat turneul play-out pe locul întâi şi campionatul pe poziţia a noua. Fetele lui Nicuşor Marcu s-au impus ieri în faţa formaţiei Sportul Studenţesc cu scorul de 62-58.
Echipele din Alba Iulia s-au impus şi au acumulat astfel a 10-a victorie în acest sezon. Meciul a fost uşor în aparenţă, iar rezultatul înregistrat pe tabela este unul fals întrucât „studentele” au dominat jocul de la un capăt la celălalt.
„A fost un meci greu, echipa Sportul Studenţesc s-a agăţat de fiecare minge, au luptat mai mult ca noi, noi am dominat primele trei sferturi şi am avut avantaj mai mare şi pe final... ultimul sfert a fost mai slab pentru noi”, a declarat antrenorul Nicuşor Marcu.
Locul 1 în play-out şi locul 9 în campionat sunt cele mai mari performanţe ale echipei din Alba Iulia. Antrenorul Marcu îşi doreşte pe viitor să poată concura cu echipele din vârful clasamentelului. La finele meciului antrenoarea de la Sportul Studenţesc a contestat arbitrajul şi a înaintat un memoriu la adresa arbitrajului. Reacţia bucureştencelor l-a amuzat copios pe antrenorul formaţiei din Alba Iulia.
 

Taguri:CSU, Alba Iulia, a terminat, locul 1, play-aut, locul 9, Nicusor Marcu

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>