#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Marilena Rotaru s-a retras din ANRM

Marilena Rotaru s-a retras din ANRM

Revista nr. 321 | 21-12-2015 | Alexandru Mitchievici


Una din cele mai importante voci ale regalismului românesc s-a retras din Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei: este vorba de realizatoarea TV Marilena Rotaru.


Într-o postare pe facebook Marilena Rotaru spune:

„În acest moment mă retrag din Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei.

N-am făcut compromisuri, și nu voi face. Nu pot fi de acord cu anexarea politică susținută din ce în ce mai intens de Cătălin Șerban împreună cu câțiva membri ai Consiliului Director și nici cu condiționarea financiară a membrilor A.N.R.M.

Nimeni și nimic nu-mi poate cere să abandonez valorile în care am crezut și cărora mi-am dedicat întreaga mea viață. Nici mizeriile aruncate din nou asupra mea, în stil pur securistic, de oameni ai serviciilor vopsiți în monarhiști. Climatul moral al alianței a fost grav deteriorat, capitalul meu de încredere s-a epuizat, astfel că nu pot asista la compromiterea monarhiei din interiorul unui organism creat pentru a o susține.

Mulțumesc celor 9 membri ai Consiliului Director, reprezentanți ai filialelor Alba, Brașov, Dâmbovița, Dolj, Galați, Mehedinți, Olt, Vâlcea, Sălaj, și președinților de filială din Bacău, Brăila, Vrancea, care mi-au acordat încredere și respect și-i asigur de încrederea și de respectul meu.

Nu voi abandona lupta și nu-i voi trăda pe cei care mi-au acordat încrederea.

Continui să sper în vindecarea și recuperarea morală a lumii în care trăim. În forța spirituală pe care o reprezintă monarhia.

Mișcarea pentru Monarhie din România nu moare aici.

Trăiască Regele!”
 

În urmă cu câteva luni Principele Nicolae a fost scos de pe lista succesorală a Casei Regale a României. Unii au pus această excludere pe seama influenţei negative exercitate de principele Radu Duda.
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: Marilena Rotaru s-a retras din ANRM, regalitate, monarhie, principele Nicolae, Radu Duda, regele Mihai I

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>