#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Campionul national de golf Viorel Coman candideaza la Primaria Sebes

Campionul national de golf Viorel Coman candideaza la Primaria Sebes

Revista nr. 318 | 04-12-2015 | Alexandru Mitchievici


Are 57 de ani, a fost profesor de fizică, a câştigat titlul de campion al României la golf de 6 ori şi are o firmă de construcţii la Sebeş. A fost coleg de cameră cu Iohannis iar în 2016 vrea să candideze la Primăria Municipiului Sebeş. Se numeşte Viorel Coman...


„În studenţie am fost 3 ani coleg de cameră cu preşedintele Iohannis. Patul meu era deasupra patului său. Am mâncat aceeaşi pită cu slănină cu dl Iohannis”, spune Coman.
 
Viorel Coman a fost prezentat public într-o conferinţă de presă la sediul Mişcării Populare filiala Alba. Alături de campionul Viorel Coman s-au aflat deputatul Clement Negruţ - preşedintele PM Alba şi câţiva din candidaţii de pe lista de consilieri a MP Sebeş.

Este un om cu multe idei, un vizionar, cum ar spune unii. Se numeşte Viorel Coman şi va candida la Primăria Municipiului Sebeş din partea Mişcării Populare.

Viorel Coman este un om cu mulţi bani, dar va avea nevoie de sprijinul oamenilor de afaceri din Sebeş care până acum l-au susţinut pe primarul Alexandru Dăncilă: este vorba de Nicolaie Matei, Eugen Ţarcu, Ioan Istrate, Ioan Căldare, Emil Elisiu Goţa.

„M-am gândit de mulţi ani la acest pas: suntem aici pentru a da ceva oraşului care ne-a dat totul”, spune Coman.

„Dacă voi ajunge la Primăria Sebeş nu voi face proiecte pe termen scurt. Avem autostrada, suntem buricul ţării. Avem la Sebeş splitarea spre Cluj, avem legături spre Timişoara şi Sibiu. Prin investiţia STC suntem buricul Ardealului. Sebeşul are potenţial, are oameni, dar mai trebuie ceva: proiecte pe termen lung”.

„Ne mândrim că suntem în Europa, dar nu facem nimic să arătăm ca Europa”, mai spune Viorel Coman.
 
 
*Posibilii contracandidaţi ai lui Viorel Coman la Primăria Municipiului Sebeş sunt:
PSD - Alexandru Dăncilă, primarul în funcţie
PNL - Dorin Nistor (favoritul lui Mircea Hava), Mihai Apolzan (favoritul lui Teodor Atanasiu), Radu Cristian (PNL Sebeş), Adrian Bogdan (PDL Sebeş)
 
 
CITEŞTE şi:

 
 
 
Taguri: campionul national de golf, Viorel Coman, candideaza, primaria Sebes, Miscarea Populara, Clement Negrut

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>