#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Elena Udrea despre coruptia din PDL in cei 10 ani ai Regimului Basescu

Elena Udrea despre coruptia din PDL in cei 10 ani ai Regimului Basescu

Revista nr. 316 | 18-11-2015 | Alexandru Mitchievici


Site-ul Ştiri Pe Surse a publicat declaraţia Elenei Udrea (pe care Antena 3 a făcut-o rost) din Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor prin care i-a convins pe colegii ei să nu voteze pentru o nouă arestare !


În 28 octombrie 2015 deputaţii au votat pentru ca Elena Udrea, colega lor, să nu fie arestată sau reţinută.
 
Cel mai probabil înregistrarea a fost făcută în 23 octombrie 2015, când Elena Udrea a fost audiată în Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor...

Aceasta este declaraţia cu care Elena Udrea (fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului) i-a convins pe colegii ei să nu voteze pentru arestarea sa:
 
„Din februarie încoace, de când a început toată nebunia, am putut vedea că nu e doar despre faptul că Elena Udrea ar fi cea mai coruptă persoană politică, cel mai corupt personaj politic din România, ci despre faptul că Elena Udrea este dintre cei care au participat la construirea acestui sistem... eu denuţ acest sistem, măcar eu am curajul să o fac.

Cei care astăzi încearcă să demonstreze că corupţia începe şi se termină cu Elena Udrea sunt cei pe care eu i-am sprijinit să ajungă în funcţii. 10 ani de zile n-au aflat nici că-s coruptă, nici că plimb genţi cu bani, nici cum am făcut campanie electorală, nici cum s-a finanţat Referendumul din 2012, când le tremura şi lor fundul că s-ar putea să se pierdă Referendumul şi ar putea să fie înlocuiţi din funcţii de către reprezentanţii USL.

Atunci nu erau interesaţi de unde veneau banii în campanii, de unde veneau banii de susţinere a Referendumului. Acum s-au trezit că Elena Udrea este simbolul corupţiei regimului Băsescu de 10 ani şi ca urmare o sacrificăm încontinuu în faţa poporului, dând impresia că uite cât de corectă este Justiţia în România.
 
 
 
Ar fi interesant şi chiar îi invit pe liderii PDL Alba şi pe liderii PNL Alba să comenteze aceste declaraţii despre corupţia la vârf din fostul PDL. Din start precizăm că nici alte partide nu sunt mai breze....
 

CITEŞTE şi:
 
 
FOTO: Alba Iulia, 25 aprilie 2009 

 

 

Taguri: Elena Udrea, coruptia, PDL, 10 ani, regimul, Traian Basescu, Mircea Hava, genti, cu bani, USL, referendum

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>