#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Balul Bobocilor la Colegiul National Militar din Alba Iulia

Balul Bobocilor la Colegiul National Militar din Alba Iulia

Revista nr. 316 | 16-11-2015 | Alexandru Mitchievici


Alba Iulia. Vineri, 13 noiembrie 2015, a avut loc Balul Bobocilor la Colegiul Național Militar Mihai Viteazul, eveniment organizat de elevii claselor a XI-a. Prezentarea, spectacolul, probele pentru boboci au avut o temă generală: Călătorie în jurul lumii.


Concursul a fost imaginat ca „o călătorie lină cu avionul care a debarcat în fiecare țară din care și-au imaginat bobocii că provin, iar pentru a-i conferi călătoriei o notă de real, elevii claselor a XI-a au confecționat un avion în miniatură, cu toare datele de identificare ale evenimentului organizat. Invitații au fost întâmpinați de elevi costumați în veșminte tradiționale din diferite ţări și regiuni, le-au fost oferite bilete de călătorie, iar din spectacol nu au lipsit dansul culturilor - dans tribal, street dance, dans țigănesc - interpretare, recital de chitară electrică, momentul satiric, dansul egiptean cu o adevărată regie și recuzită (faraoni, sarcofag, mumii), dansul grecesc”, după cum ne anunţă elevul caporal Alexandru Iușan, președintele Consiliului Elevilor din colegiul militar.
 
Toate acestea s-au armonizat cu probele pregătite pentru cele 7 perechi de boboci: proba de prezentare, proba de sincretism - muzică și vers, proba de aptitudini, proba de cultură generală,  proba de dans. Colegii noștri talentați în arta umorului au destins permanent atmosfera cu momente satirice, iar invitat special a fost Silvia Oancea - precizează elevul caporal Alexandru Iușan.

Câştigătorii din acest an sunt:
 
Miss Boboc: Ilișca-Anișoara Coman
Mister Boboc: Vlad-Ștefan Velțan

Miss Popularitate: Cosmina-Gabriela Sprîngean
Mister Popularitate: Mihai-Radu Moldovan
 
Locul 2 pe podium: Teodora-Maria Groza și Ioan-Vlad Dan
Locul 3 de Iuliana-Alexandra Țurcă și Bogdan-Andrei Dumitraşcu.

Spectacolul a fost prezentat de câștigătorii titlurilor de Miss și Mister Boboc 2013, Ioana Dumitraș și Dan Teodor, membri ai echipajului de bord, cei care au fost ghizi ai călătoriei prin lume.
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
 

Balul Bobocilor la Colegiul National Militar din Alba Iulia Balul Bobocilor la Colegiul National Militar din Alba Iulia
Taguri: Alba Iulia, cei mai frumosi, balul, boboci, militari, Ilisca Anisoara Coman, Vlad Stefan Veltan, Mihai Viteazul

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>