#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Despre normalitatea culturala a timpului de azi...

Despre normalitatea culturala a timpului de azi...

Revista nr. 292 | 31-05-2015 | Alexandru Mitchievici


Aiud-Art Simpozion 2015. Manifestarea inedită desfăşurată timp de cinci zile la Aiud a vorbit, aşa cum a promis, despre normalitatea actului artistic în timpul de acum. Au fost deschise workshop-uri de artă fotografică şi creaţie literară cu Dorel Găină şi Andor Komives (profesori la Universitatea de Artă şi Design din Cluj) la care au fost invitaţi artişti fotografi. scriitori, studenţi, public spectator. S-au vernisat expoziţii de grafică şi de fotografie.


Colocviile Culturii Maghiare au oferit publicului contactul cu istoria şi poezia, cu arta plastică şi cu o istorie a bisericii fortificate, cu o conferinţă de presă de limba maghairă şi despre incunabule.

Colocviile de Poezie şi Arte au fost marcate de lecturi publice în limba română şi în limba franceză, iar în zilele culturale Liviu rebreanu au conferenţiat criticul literar Irina Petraş şi istoricul literar Andrei Moldovan. Au fost lansate cărţi. Au fost oferite cadou cărţi din colecţia Aiudului Literar. A fost aproape o normalitate a actului cultural. Simplu pentru tine şi cu tine, prietene al culturii.
 

Ioan Hădărig
 
 
*Foto: Aiud-Art Simpozion 2015 

 

 

 

Taguri: intrebare, despre, normalitatea, culturala, timpul, azi, Ioan Hadarig, carti, Andrei Bako, Radu Cruceru, pseudonim, Glorey

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>