#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Charity Ball pentru Gabriel la Alba Iulia

Charity Ball pentru Gabriel la Alba Iulia

Revista nr. 291 | 25-05-2015 | Alexandru Mitchievici


Vineri, 5 iunie 2015, ora 18.00, la Alba Iulia va avea loc un bal de caritate pentru Gabriel Murariu, un băieţel de 11 ani cu probleme auditive.


Proiectul Charity Ball (manager de proiect: albaiulianca Denisa Dumitru) este finanţat de Fundaţia Comunitară Alba, prin Programul YouthBank.

Gabriel Murariu este un băiat de 11 ani care are nevoie de un aparat auditiv costisitor, dar fără care nu poate avea o viață adecvată, iar în viitor îi va fi greu să obţină un loc de muncă prin care să devină un cetățean activ, care se susține singur și nu un asistat social.

În cadrul Balului, pe lângă posibilitatea de a socializa și degusta preparate culinare special pregătite pentru invitați, va avea loc şi o serie variată de activităţi ce include recitaluri artistice, momente de magie și dans, seara terminându-se cu o licitaţie care va include obiecte vestimentare şi ornamentale deosebite.

Programul YouthBank este implementat local de Fundația Comunitară Alba, fiind coordonat la nivel naţional de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare în parteneriat cu BRD – Groupe Société Générale și având ca principali parteneri locali Consiliul Local şi Primǎria Municipiului Alba Iulia, Dacia Market și Giro.

Prezenţa la Charity Ball se va face în baza unor invitaţii care costă 100 de lei - o sumă mare la prima vedere, dar cu puţin efort, din partea unor oameni cu suflet, poate fi plătită.
 
 
 
Taguri: Charity Ball, Gabriel Murariu, Alba Iulia, caritabil, intalnire, Denisa Dumitru, fundatia, comunitara, youthbank

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>