#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Dupa 9 ani, elevii militari din Alba Iulia au castigat din nou Olimpiada Sportului Militar

Dupa 9 ani, elevii militari din Alba Iulia au castigat din nou Olimpiada Sportului Militar

Revista nr. 291 | 28-05-2015 | Alexandru Mitchievici


La Alba Iulia s-a încheiat Olimpiada de Vară a Sportului Militar Liceal, ediția 43. Festivitatea de închidere a evenimentului a avut loc joi, 28 mai 2015, pe platoul Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”.


Organizată de către Statul Major al Forțelor Terestre, competiţia din acest an a fost găzduită de colegiul militar albaiulian în perioada 23-28 mai 2015.

Elevii militari din ţară s-au întrecut în probele clasice: atletism, volei fete și băieți, handbal, baschet, tir, tenis de masă și triatlon, iar la final colegiul militar albaiulian s-a situat pe primul loc în clasamentul general.

Militarii din Alba Iulia s-au clasat pe prima poziţie, ultima reuşită similară datând din anul 2006.

Din partea administraţiei locale au fost prezenţi Ion Dumitrel (preşedintele C.J. Alba) şi Florin Roman (vicepreşedinte). Din partea colegiului militar albaiulian, cupa a fost ridicată de comandantul adjunct: colonelul Gheorghe Orian.
 
 
 

Dupa 9 ani, elevii militari din Alba Iulia au castigat din nou Olimpiada Sportului Militar Dupa 9 ani, elevii militari din Alba Iulia au castigat din nou Olimpiada Sportului Militar Dupa 9 ani, elevii militari din Alba Iulia au castigat din nou Olimpiada Sportului Militar
Taguri: 9 ani, elevii, militari, Alba Iulia, au castigat, olimpiada, sportul, militar, Gheorghe Orian

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>