#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator

Cursuri gratuite de calificare in ocupatia muncitor plantatii si amenajare zona verde

Revista nr. 291 | 28-05-2015 | Alexandru Mitchievici


Miercuri, 27 mai 2015, 28 de persoane de etnie romă din Alba Iulia au început cursul de calificare în ocupația „Muncitor plantații și amenajare zonă verde”, care face parte din proiectul „Dezvoltare Profesională și Egalitatea de Șanse - DepES”, cofinanțat din FSE prin POSDRU 2007-2013, Investește în oameni!, Axa prioritară 6: „Promovarea incluziunii sociale”, DMI 6.2.: „Îmbunătățirea accesului și participării grupurilor vulnerabile pe piața muncii” și implementat de SC Tobimar Construct SRL în parteneriat cu Asociația Veleita București, Asociația Euram București și SC 4C Rural Strategic SRL.


Cursul este susținut de SC 4C Rural Strategic SRL Alba Iulia, furnizor de formare profesională autorizat care deține resursele materiale și umane necesare desfășurării orelor de teorie și practică în condiții optime. În urma finalizării cursului, beneficiarii care obțin certificarea competențelor vor primi certificate de calificare profesională recunoscute pe piața muncii internă și în țările membre ale Uniunii Europene. Totodată, beneficiază de pachete de alimente și subvenții.

SC 4C Rural Strategic SRL continuă procesul de recrutare a grupului țintă în localitățile Alba Iulia, Jidvei, Veseuș, Berghin, Ohaba, Cugir ( județul Alba) și Moșna (Județul Sibiu) în vederea identificării de potențiali beneficiari care să urmeze cursurile de calificare în ocupațiile: „Peisagist-floricultor”, „Florar – decorator” și „Muncitor plantații și amenjare zonă verde”.

Menționăm faptul că membrii grupului țintă ai proiectului beneficiază de serviciile de stimulare a ocupării forței de muncă în baza certificatului de acreditare a serviciilor de informare și consiliere profesională pe care SC 4C Rural Strategic SRL îl deține. Ulterior, beneficiarii vor primi recomandarea pentru a urma cursul adaptat nivelului de studiu și potențialului individual al fiecăruia.

Detalii suplimentare despre serviciile proiectului pot fi obținute de la sediul beneficiarului de finanțare SC Tobimar Construct SRL, Str. Clujului, nr. 29 A, 510193 Alba Iulia, Județul Alba, tel/fax: 0258.839.119, email: tobimarconstruct@tobimar.ro sau SC 4C Rural Strategic SRL Alba Iulia, persoană de contact: Costea Carmen Daniela, expert comunicare.
 

Costea Carmen Daniela, expert comunicare
 
 
(comunicat) 

 

 

Taguri: cursuri, gratuite, calificare, romi, ocupatia, muncitor, plantatii, amenajare, zona, verde

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>