#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
PDL incalecat la Alba Iulia de catre.... PNL

PDL incalecat la Alba Iulia de catre.... PNL

Revista nr. 291 | 28-05-2015 | Alexandru Mitchievici


Descălecarea PNL şi încălecarea PDL la Alba Iulia

 

Spectacol tragi-comic la Alba Iulia. E adevărat că acum, în perioada sezonului turistic albaiulienii sunt asaltaţi de evenimente organizate gratis (a se citi „pe bani de la bugetul local” adică banii contribuabililor) de primărie, însă show-ul cel mai mare a avut loc duminică, la aniversarea ţinută de liberali în cealaltă capitală. După declaraţiile halucinante făcute de Teodor Atanasiu referitor la foştii pedelişti, de care s-a lepădat fără nicio reţinere, acum la Alba Iulia, toată floarea noului PNL petrecea cu mare veselie ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. S-au fotografiat cu zâmbete largi pe feţe, s-au plimbat pe biciclete, s-au îmbrăţişat, şi-au făcut selfie-uri, au mâncat, au petrecut ca şi cum nu ar fi nimic putred la mijloc. Cam acesta e spectacolul marca PNL „Batista pe ţambal”, o piesă cu final tragic.

Toatea acestea s-au întamplat într-o manifestare ce mirosea (să-l citez pe Atanasiu) de la o poştă a aranjament politic pentru a-i păcăli pe oameni, PNL-işti, PD-işti şi în general pe cei care încă nu se dumiresc cum de PNL a înlocuit partenerul PSD cu PDL.

Privind cu mare „invidie” pozele făcute din abundenţă în timpul manifestării, am văzut aceeleaşi fete ale pediştilor trişti, abătuţi, dar ca de fiecare dată pedanţi, aranjaţi, dar sunt sigur că nici acum nu au mulţumit pe deplin simţurile olfactive ale PNL. Mulţi dintre ei se gândeau probabil că versul „Noi murim spre a renaţşte” din imnul PD, nu mai poate fi adevărat.

Punctul culminant al zilei a fost atins de afirmaţiile domnului Mircea Hava, care, la ceas de profundă sinceritate a făcut o mărturisire care probabil era menită să smulgă din partea publicului câteva suspine, dacă nu şi o lacrimă. Artizanii fuziunii care a îngropat PDL-ul au fost ei: Mircea şi Teo! Incredibil! şi eu care credeam că Blaga a fost groparul şef al partidului ridicat de Traian Băsescu. Acum ce să zică marele liberal Mircea Hava, că doar dacă şeful lui nu este, trebuie să facă cineva pe şeful şi la asta se pricepe foarte bine.

Cred că brătienii şi toţi ceilalţi care au dat naştere PNL-ului (acela vechi, care avea principii şi valori) se răsucesc în mormânt acum, nu mai stiu nici ei daca sunt de stânga, sunt de dreapta sau sunt regalişti. Dar asta nu prea contează şi cred că nu a contat niciodată pentru noul PNL, important este ca sloganul „Prin noi înşine” să dea cu plus şi dacă stau bine cu mirosul totul este în regulă.
 

Preşedintele PMP Alba, deputatul Clement Negruţ
 
 
 
Taguri: Clement Negrut, PDL, incalecat, Teodor Atanasiu, Alba Iulia, PNL, Florin Roman, Mircea Hava, Ion Dumitrel

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>