#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Mihnea Costachi la prima victorie impotriva unui mare maestru international... Bosko Abramovici

Mihnea Costachi la prima victorie impotriva unui mare maestru international... Bosko Abramovici

Revista nr. 275 | 05-02-2015 | Alexandru Mitchievici


Mihnea Costachi continuă traseul bun la Camionatul International Open de la Plovdiv, Bulgaria. După două victorii cu adversari accesibili, dar şi o importantă remiză împotriva favoritului principal al turneului, marele maestru internaţional bulgar Vasil Spasov (ELO 2559), albaiulianul Mihnea Costachi rămâne neînvins...

Competiţia şahistică internaţională, care se desfăşoară în perioada 2-8 februarie 2015 la Plovdiv, a ajuns la runda a 7-a.

În runda a 4-a, Mihnea nu a reuşit decât o remiză cu bulgarul Lachezar Yordanov, un rezultat mai putin multumitor, dar în runda următoare a reuşit victoria împotriva grecului Odyseas Kesidis.

În runda a 6-a albaiulianul Mihnea Costachi a reuşit cea mai importantă reuşită a carierei sale: a înregistrat prima victorie într-un turneu de şah clasic împotriva unui mare maestru internaţional, este vorba de sârbul Bosko Abramovici (ELO 2464), cotat ca favoritul numărul 13 al openului bulgar.

Acest rezultat îl menţine pe Mihnea cu trei runde înainte de final în plutonul de 20 de jucători clasaţi pe locurile 2-21 cu 5 puncte, la un punct în urma liderului clasamentului: sârbul Milan Zajic.

În runda a 7-a Mihnea Costachi (favoritul 36 al turneului) îl va întâlni pe marele maestru internaţional sârb Dusan Popovic (ELO 2507), cotat ca favoritul 9 al turneului.

Participarea juniorului albaiulian la openul de la Plovdiv este posibilă datorită unui sponsor generos: IPEC Alba Iulia.
 
 
Taguri: Mihnea Costachi, prima, victorie, impotriva, mare, maestru, international, Bosko Abramovici

Ratari

Criticisme (1)

Cormos Dumitru Radu
07-02-2015
Succes și valoare!
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>