#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
PSD-ista Olguta Vasilescu il ataca pe Iohannis in maniera prm

PSD-ista Olguta Vasilescu il ataca pe Iohannis in maniera prm

Revista nr. 262 | 09-11-2014 | Alexandru Mitchievici


Lia Olguţa Vasilescu, primar al municipiului Craiova, îl atacă în maniera caracteristică pe candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis.

„Johannis, lasule, iesi la dezbatere! Disputele electorale nu trebuie transate in strada, punand in pericol copii nevinovati pe care ii platesti cu 50 de lei! Glasuieste ceva, necuvantatorule!”

„Uite ce infatuat! V-am spus eu ca decat sa deschida gura sa dea perle, mai bine mut...”

„Ultimele postari cred ca i-au deranjat foarte tare pe simpatizantii nemtalaului, care mi-au umplut peretele privat de injuraturi. Astfel, am putut constata cu cine voteaza analfabetii, fiindca unul nu a nimerit o fraza corecta din punct de vedere gramatical. :))) Vai de voi!... Cat ati mai muncit o noapte intreaga...”

Dacă vrea, Olguţa va face şi un războiu... politic:

„Toate televiziunile sunt in delir ca au iesit 2000 de insi in strada. Asa si? Maine suntem capabili sa strangem 20 000, fara probleme, doar la Craiova. O facem si noi? Facem razboi civil sau il convinge cineva pe mutu ala sa iasa la dezbatere, sa il vada lumea ce are in cap?”.
 
RECOMANDARE: uitaţi-vă astăzi pe facebook-ul Olguţei, că mâine va şterge toate aprecierile jignitoare, cu tentă rasistă!
 
 
 
Taguri: PSD-ista, Lia Olguta Vasilescu, il ataca, Klaus Iohannis, maniera, prm, PRM, Craiova, nemtalau, ACL, liberal

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>