#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Elena Udrea le cere alegatorilor sai un vot anti-Ponta in turul 2

Elena Udrea le cere alegatorilor sai un vot anti-Ponta in turul 2

Revista nr. 262 | 08-11-2014 | Alexandru Mitchievici


Într-o conferinţă de presă Elena Udrea a comentat rezultatul votului de la 2 noiembrie, primul tur al alegerilor prezidenţiale: „Au ajuns în turul doi, Victor Ponta, care reprezintă baronii locali, un politician ce nu are respect pentru statul de drept, care fiind în fruntea guvernului a demonstat că nu poate guverna România astfel încât românii să aibă un trai decent şi... candidatul ACL, despre care am spus din primul tur că a riscat soarta Dreptei în aceste alegeri acceptând să participe la o competiţie deşi nu are statutul clarificat, un candidat ce a fugit de confruntarea cu mine şi care are o atitudine duplicitară faţă de statul de drept”.

De notat: Elena Udrea nu face niciodată mişcări sau declaraţii politice fără să se consulte cu Traian Băsescu, cel care a încercat mereu să şubrejească poziţia candidatului ACL Klaus Iohannis înaintea primului tur de scrutin.

Elena Udrea: „Bătălia a fost ca eu să ies pe locul 3, iar voturile mele să conteze. Cu toată strategia extrem de bine coordonată împotriva mea, de la intrarea în luptă a candidatului Monica Macovei, până la atacuri profesionist făcute în ultima săptămână de campanie, a fost făcută pentru ca astăzi votanţii Elenei Udrea să nu facă diferenţa. Cu toate acestea, cei 500.000 de votanţi care au pus ştampila pe numele meu, vor face totuşi diferenţa. Vor fi şti exact ce au de făcut în turul 2 al alegerilor prezidenţiale”.

„Măcar acum în turul 2 să vedem o luptă reală cu Victor Ponta, cu PSD-ul, cu cei care sunt în spatele lui Victor Ponta. Am anunţat, încă de la finalul turul 1, că nu negociez cu nimeni. Nu am pretenţia că sunt stăpâna voturilor care au venit pentru mine în turul 1, ar fi o aroganţă. Cred că este o aroganţă şi să spui că nu vorbeşti cu nimeni, că electoratul este obligat să te voteze”.

„Electoratul PMP este cel mai anti-PSD şi mai anti-PSD, chiar mai anti-PSD decât electoratul ACL. Sunt convinsă că acest electorat va vota aşa cum îi cer valorile şi principiile statului de drept, având în minte aceste valori, indiferent ce recomandări li s-ar putea face. Având respect pentru ei, îi rog, aşa cum a făcut-o de fiecare dată, să vină la vot. Le cunosc orientarea, cunosc motivele pentru care vin să voteze, de aceea le spun că votul de duminică trebuie să fie un vot anti-Ponta... Domnul Băsescu probabil va trimite propriul său mesaj”.

„Eu am un singur vot, o să conteze doar pentru definirea mea ca om politic, va conta însă enorm cum va vota jumătate de milion de alegători care au votat pentru Elena Udrea în turul 1. Voi vota conform atitudinii care mă definește, am fost cel mai mare adversar al PSD-ului şi al lui Victor Ponta”, a concluzionat Elena Udrea, favorita lui Băsescu.
 
 
 
Taguri: Elena Udrea, le cere, alegatori, un vot, anti-Ponta, turul 2, alegerile, prezidentiale, anti-PSD

Ratari

Criticisme (2)

Votant sef
09-11-2014
Ei...acum sa va vad, bai, plaiesilor...reproduceti textul declaratiei Elenei Udrea fara sa fi comentat nimic...asta imi demonstreaza ca ati inteles o laie, n-ati patruns esenta discursului si nici ce vrea el sa transmita de fapt celor 500.000 de votanti ai PMP...va mai las o zi-doua, poate va prindeti si-mi dati raspunsul...
Raspunde
Autor
09-11-2014
Votantule, nu ai citit tot... exista si un comentariu intercalat intre declaratiile Elenei. Putina vigilenta nu strica!
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>