#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Elena Udrea, la plimbare prin Paris cu sefa DIICOT

Elena Udrea, la plimbare prin Paris cu sefa DIICOT

Revista nr. 261 | 30-10-2014 | Alexandru Mitchievici


Elena Udrea a răspuns prompt la atacul apărut pe site-ul joscenzura2014.wordpress.com...

Pe acest site au apărut imagini foarte probabil din februarie 2014 în care apare Elena Udrea, la cumpărături prin Paris alături de procurorul-şef al DIICOT, Alina Bica, şi Ana Maria Topoliceanu - şefa Companiei Naţionale pentru Investiţii.

Din documentele de cazare prezentate de joscenzura.com rezultă că Elena Udrea a fost cazată la Hotel Le Bistro Paris în perioada 13-16 februarie 2014, iar Alina Bica – în perioada 14-16 februarie 2014.

Elena Udrea a organizat o conferinţă de presă de urgenţă... pentru a atenua efectele pozelor lansate pe piaţă. După conferinţa de presă a urmat o emisiune-elogiu la Realitatea TV, gazdă fiind Lavinia Şandru, un fan declarat al Elenei Udrea.

Udrea spune că pozele sunt făcute de SIE, Serviciul de Informaţii Externe al României.

Elena Udrea: „Ieri, în conferinţa de presă, am tras concluzia că atacurile nemaiîntâlnite la care este supus un candidat la Preşedinţie sunt justificate de interesul celor care sunt în competiţie, dar mai ales al celor care stau în spatele lor, de a prelua puterea în România, din noiembrie încolo. Spunem ieri că, aşa cum arată lucrurile, analizând atacurile nefondate, concluzia mea este că mă bat nu numai cu contracandidaţii mei la Preşedinţie, mă bat cu reprezentanţi ai serviciilor secrete, care au ales să intre în această campanie, să susţină unul sau altul dintre cei doi candidaţi aflaţi pe primele două locuri, aşa cum arată sondajele azi. În spatele lui Ponta şi al lui Iohannis stau nu doar două structuri înţesate de oameni corupţi, cu probleme penale, moguli care abia aşteaptă să preia puterea în ţară total, de la Cotroceni până în teritoriu, ci stau şi reprezentanţi ai serviciilor secrete, care au ales să intre în campania electorală şi să joace în mod ocult în favoarea unuia sau altuia dintre cei doi candidaţi. Miza o reprezintă voturile pe care Elena Udrea le va avea în turul 1, desigur, în situaţia în care aceste voturi nu mă vor duce în finală. Miza o reprezintă pentru Ponta demobilizarea electoratului meu pentru ca acesta să nu vină în turul 2 la vot şi şansele lui Ponta să crească, pentru cei care stau în spatele candidatului ACL miza e mutarea electoratului, luarea electoratului de la Udrea şi ducerea sa către candidatul ACL”.

„La nici 20 de ore de la această conferinţă de presă, reprezentanţii serviciilor mi-au răspuns. Am văzut azi pe un site creat special cu acest scop poze care mă arată într-o ipostază privată, în luna februarie, alături de două prietene. Sunt două femei de vârsta mea, cu aceeaşi profesie, pe care le cunosc de ani de zile. Pe una dintre ele, avocat Ana Maria Topoliceanu, o cunosc de 20 de ani. Am fost împreună avocat, avem o relaţie de prietenie, nu văd nimic vinovat în a fi cu o prietenă la masă. Cealaltă, Alina Bica, este o femeie de vârsta mea, procuror, pe care o cunosc de 5 ani, avem o relaţie bună, de amiciţie. Prezenţa împreună la Paris era justificată de faptul că doamna Bica mergea la o întâlnire oficială la Haga şi a şi plecat în duminica acelui weekend. Întâmplător, în acel weekend, trei femei erau la Paris şi au fost fotografiate în mod profesionist. Este evident că e vorba de un filaj al Serviciilor secrete, care s-au obosit pe cheltuiala statului român să supravegheze trei femei aflate într-un weekend privat. Nu înţeleg care este relevanţa acestei situaţii pe care azi, la 9 luni de la momentul la care s-a întâmplat acest weekend, au apărut pe un site neasumat, modul în care pozele sunt făcute, de la distanţă, profesionist, cu aparatură de specialitate şi de sus - este clar că nu poate fi vorba de paparazzi. Suntem pozate din maşină, la intrare în metrou. Pozele arată că cei care le-au făcut sunt profesionişti”.

„S-au cerut facturi de la hotel, au fost date de la recepţie. Sunt poze date de la recepţia hotelului, un hotel serios, dar pe care-l voi acţiona în judecată. Nu puteau fi date decât unor instituţii care le-au cerut. Fotografiile au fost cerute în data de 29.9.2014, după ce mi-am depus candidatura la Preşedinţia României. Ele s-au făcut în weekendul de Valentine's Day, 13 februarie 2014, iar nota de la recepţie a fost cerută în 29.9.2014. Aici e vorba de o colaborare între reprezentanţi ai serviciilor secrete. (...) Momentul la care aceste poze apar. Este tehnică de manipulare clasică, în ultima joi din campanie, spun manualele de manipulare, ieşi cu o bombă. Nu înţeleg care este bomba”.

„Temerea pe care o am acum este legată de ce se poate întâmpla în condiţiile în care avem un candidat în campanie împotriva căruia joacă nu doar contracandidaţii, ci reprezentanţi ai serviciilor secrete, care ar trebui să stea departe de jocul politic, departe de jocul electoral. După plecarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni, este evident că urmează un vid de putere. Cu Ponta, un candidat slab, şantajabil, având în spate un partid plin de corupţi, cu Iohannis, un candidat care stă sub semnul incompatibilităţii,cu aceşti doi candidaţi slabi, manipulabili, este uşor să vezi jocul structurilor din spatele acestei lupte care încearcă să acapareze în mod real puterea, din noiembrie încolo”.

„Luni, 27 octombrie, am fost fotografiată în propriul meu apartament. Locuiesc la parter. Spre miezul nopţii. Este o presiune extraordinară la care sunt supusă. Se cere retragerea mea din competiţie. Nu mă voi retrage! Duc lupta până la capăt! Nu e posibil ca, la 25 de ani de la Revoluţie, să riscăm să ne întoarcem într-un regim în care ne era teamă că Securitatea află ce punem pe masă. Sunt vremuri care ar trebui să ţină de trecut definitiv, iar puterea trebuie exercitată democratic, în numele poporului. O clasă politică coruptă e o piedică în calea dezvoltării ţării. Sunt un om liber, un candidat liber, care crede în democraţie. Cer alegătorilor mei să nu se lase descumpăniţi”.

„Ieri a apărut pe un site obscur în Germania numele meu implicat în dosarul EADS. Este o lucrătură tipică SIE. Cei de la Evenimentul Zilei au aflat că plângerea la care face referire Vlad Georgescu e chiar făcută de Georgescu. Acesta a scris un text pe propriul site, l-a preluat tot el pe alte site-uri în strânsă legătură cu Voiculescu. (...) Este o lucrătură aruncată pe piaţa din România ieri pentru a mi se amesteca numele într-un dosar despre care am spus că aştept să-l văd public, aştept să văd numele miniştrilor implicaţi. Ca răspuns, a apărut numele meu. Deşi ştim că în acel dosar, pe lângă miniştri sunt implicaţi şi reprezentanţi ai Serviciilor secrete, pentru că securizarea frontierei se făcea cu reprezentanţi ai Serviciilor secrete. Până la capăt voi duce această luptă cu toate costurile!”.
 
„Vizita a fost privată. Azi am văzut pozele, am pus un avocat să ia legătura cu cei de la hotel. Nu m-am gândit niciodată că sunt urmărită. Mă gândesc ce mai urmează. Probabil pozele de luni seară, din propria casă. (...) Azi, cu trei zile înainte de alegeri, s-a constatat că e momentul potrivit pentru a se ieşi cu aceste fotografii care nu spun nimic vinovat. Nu sunt afectată, că poze mi-am făcut şi eu cu telefonul mobil, problema e că oameni din serviciile secrete s-au deplasat la Paris ca să mă fotografieze. Site-ul pe care au apărut dimineaţă a dispărut. Nu mai există. A scos pozele şi a dispărut”.

La rândul său preşedintele Traian Băsescu şi-a apărat favorita, acuzând serviciile secrete româneşti şi franceze pentru filajul făcut la Elena Udrea.
 
 
NOTĂ! La câteva ore de la afişarea pozelor cu Elena Udrea, site-ul joscenzura2014.wordpress.com a fost dezactivat...
 
 
Foto: joscenzura2014.wordpress.com 

Elena Udrea, la plimbare prin Paris cu sefa DIICOT Elena Udrea, la plimbare prin Paris cu sefa DIICOT Elena Udrea, la plimbare prin Paris cu sefa DIICOT
Taguri: Elena Udrea, plimbare, Paris, sefa, DIICOT, Valentins Day, Le Bistro

Ratari

Criticisme (2)

Radu
01-11-2014
Dar ce spune Basescu ? Ca de fapt Bica ar fi fost filata... probabil in ceva dosare de coruptie ! Cine stie ?
Raspunde
Valentin
15-02-2015
3 fete sugubetze, la o mica plimbare prin paris. pe banii lor, banuiesc. nu e mare lucru !
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>