#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Antonescu il are in echipa pe Teodor Atanasiu, un fost om de incredere al lui Tariceanu

Antonescu il are in echipa pe Teodor Atanasiu, un fost om de incredere al lui Tariceanu

Revista nr. 21 | 05-03-2010 | Alexandru Mitchievici

La 20 martie 2009 Antonescu era ales preşedinte al PNL... în dauna lui Călin Popescu Tăriceanu, fostul premier liberal. Tăriceanu a fost timp de 4 ani premier şi în acelaşi timp şef al PNL-ului.
Dar în alegerile legislative din 2008 PNL s-a aflat printre învinşi... iar Tăriceanu a plătit cu scaunul de preşedinte PNL.
La alegerile pentru şefia PNL din martie 2009 şeful liberalilor din Alba, Teodor Atanasiu, l-a susţinut pe Tăriceanu. Se ştie că Tăriceanu a pierdut. Cine are memorie nu poate uita că Teodor Atanasiu a pornit un atac furibund împotriva lui Crin Antonescu, pe care l-a acuzat de trucare a alegerilor din PNL... Căutaţi în presa naţională şi locală de Alba din martie 2009 să vedeţi ce atacuri şi invective a folosit Atanasiu contra lui Antonescu!!!
Iată-i însă acum, la începutul lui martie 2010, pe Antonescu şi Atanasiu pe aceeaşi baricadă. Congresul a fost declanşat pentru ca preşedintele Antonescu să vadă dacă mai este dorit - după o înfrângere onorabilă, în care el, candidatul Crin Antonescu a dovedit numeroase calităţi politice şi electorale... Şi probabil Antonescu va câştiga, pentru că nu are rivali de valoare!
Antonescu a sosit la Alba Iulia pentru a se întâlni cu liderii liberali din Ardeal, pentru a testa piaţa – cum se zice! Să vadă cam câtă lume îl susţine la congresul din 6-7 martie. Întâlnirea a avut loc la Vila Elisabeta, care aparţine altui liberal albaiulian, Ioan Lazăr (un prieten şi partener de afaceri al lui Teo).

Antonescu şi Atanasiu au apărut împreună la o conferinţă de presă la Alba Iulia, la sediul PNL – ambii au făcut elogii la adresa celuilalt...!!!! Asta e politica... o curvetă.

Urmează în următoarele zile să vedem cine va ieşi preşedinte al PNL: în luptă s-au înscris Crin Antonescu, Ludovic Orban şi Viorel Cataramă. Cataramă este patronul Elvila, un fost om al Securităţii. Orban este fostul prieten al lui Antonescu de la congresul PNL din martie 2009. Acum cei doi sunt rivali, iar Antonescu este favorit... pentru că la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2009 a făcut o figură foarte foarte bună, adunând aproape 2.000.000 voturi (adică 20% din opţiunile de vot exprimate)!


Antonescu il are in echipa pe Teodor Atanasiu, un fost om de incredere al lui Tariceanu Antonescu il are in echipa pe Teodor Atanasiu, un fost om de incredere al lui Tariceanu
Taguri:Antonescu, il are, in echipa, Teodor Atanasiu, un fost, om de incredere, al lui Tariceanu

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>