#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Profesoara Monica Fer si-a lansat cartea, o confesiune despre viata si dragoste

Profesoara Monica Fer si-a lansat cartea, o confesiune despre viata si dragoste

Revista nr. 21 | 07-03-2010 | Alexandru Mitchievici

La sfârşitul săptămânii trecute, pe 4 martie 2010, Biblioteca Judeţeană Alba a găzduit lansarea cărţii „Dragoste şi viaţă” semnată de Monica Fer (volum apărut la Ed. Reîntregirea, Alba Iulia, 2010).
Având experienţa didactică, dar şi experienţa de viaţă – cu bune, dar şi cu rele –, Monica Fer se confesează cititorului, dă sfaturi, de pe poziţia cuiva care este o combinaţie (ideală) între un prieten (binevoitor şi apropiat) şi un psiholog (detaşat şi lucid). Sunt sfaturi de viaţă, venite din experienţa, suferinţele şi bucuriile trecutului.
Monica Fer este profesoară de geografie la Colegiul Economic „D.P. Marţian” din Alba Iulia şi, în ciuda faptului că nu a împlinit 40 de ani, dă dovadă de multă înţelepciune. Alături de dânsa (într-o sală arhiplină) au fost colegi, elevi, prieteni, familie şi organizatorii, cei care au vorbit despre cartea Monicăi Fer: prof. Marcel Stan – directorul interimar al Casei Corpului Didactic Alba Iulia şi inspector şcolar general adjunct, Dumitru Mălin – director la Palatul Copiilor, Marcela Dărămuş şi Adina Ghiuşan – profesoare la acelaşi colegiu economic, Lavinia Dobra – CCD Alba Iulia, Steliana Armian – bibliotecar la Biblioteca Judeţeană (gazdă a evenimentului).
Cartea a fost scrisă la îndemnul duhovnicului autoarei: părintele Ignatie de la arhiepiscopia ortodoxă de Alba Iulia. De asemenea, cartea a apărut la Editura Reîntregirea a arhiepiscopiei, chiar dacă numele editurii nu a fost tipărit pe prima copertă a cărţii – lucru care arată un semn de întrebare faţă de dorinţa arhiepiscopiei de a se identifica sau (mai degrabă) nu cu volumul publicat.
 


Profesoara Monica Fer si-a lansat cartea, o confesiune despre viata si dragoste
Taguri:profesoara, Monica Fer, si-a lansat, cartea, o confesiune, despre, dragoste, viata, colegiul economic, Alba Iulia

Ratari

Criticisme (1)

Daniela Pletea
06-03-2013
Doar sa stie toata Lumea chiar daca in fata lui D-zeu vom trebui sa ne cunoastem minciunile.!!!! " D-Mna " Fer a stricat o familie si a mintit ani intregi , cred ca e foarte normal sa suferi in momentul in care ai crezut ca iti faci viitorul pe lacrimile altora.Iar "incurajarea" altora dovedeste ce ca prostia omului se multiplica!!!
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>