#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Ana Maria Branza, imaginea competitiei Alba Iulia City Race

Ana Maria Branza, imaginea competitiei Alba Iulia City Race

Revista nr. 228 | 15-03-2014 | Alexandru Mitchievici


La Alba Iulia s-a încheiat prima ediţie a Alba Iulia City Race, competiţie care a cuprins 3 probe: Semi-maratonul Transavia, Cros şi Kid Race. Peste 600 de participanţi au alergat la Alba Iulia, printre aceştia Ion Dumitrel - preşedintele CJ Alba, Florin Roman şi Alin Cucui - vicepreşedinţii CJ Alba, viceprimarul Paul Voicu, Sorin Corpodean - directorul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba.

Promotorul şi imaginea evenimentului - Ana Maria Brânză - a fost amabilă, a răspuns întrebărilor celor interesaţi de activitatea sa sportivă, s-a fotografiat cu toată lumea, inclusiv cu dacii şi romanii din anticul Apulum, declarând că e dornică să se întoarcă la Alba Iulia pentru o competiţie de scrimă.

La final Ana Maria Brânză (spadasina nr 1 mondial în anul 2013) a înmânat premiile pentru câştigătorii probei de copii.

De notat faptul că Ana Maria Brânză (declarată spadasina nr. 1 în lume în 2013) a încheiat crosul pe locul 13 cu timpul o oră, 34 minute, 50 secunde...


 

Taguri: Ana Maria Branza, frumoasa, imagine, competitie, Alba Iulia, city, race, dacii, romanii

Ratari

Criticisme (1)

Dumitru Radu Cormoș
16-03-2014
Minunat! Deosebită acțiune, prin care se promovează mișcarea și valorile. Ana Maria Brânză este un adevărat simbol, un deosebit exemplu pentru copii și tineri, pentru fiecare român. Felicitări sponsorilor și organizatorilor: Transavia și administratorii locali!
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>