#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Voi raspunde foarte dur celor care ataca PMP-ul, atentioneaza deputatul PMP Clement Negrut

Voi raspunde foarte dur celor care ataca PMP-ul, atentioneaza deputatul PMP Clement Negrut

Revista nr. 224 | 13-02-2014 | Alexandru Mitchievici


Continuă replicile acide dintre liderii PDL Alba şi fostul coleg de partid, actualul deputat PMP de Alba Clement Negruţ.

În ultimele zile deputatul Negruţ a fost acuzat într-un comunicat PDL Alba că şi-a pierdut memoria...

În ultima conferinţă de presă a PMP Alba deputatul Clement Negruţ a declarat: „E vremea unui pol de dreapta, a unei drepte unite, care să treacă dincolo de orgolii personale ale unora - ale mele, ale altora. Cu ceva timp în urmă unii ne considerau scame, mai aproape de noi alţii ne considerau firimituri. PMP a devenit inamicul public nr. în ţară, iar eu inamicul public numărul 1 în judeţ al unor politicieni... Nu mă duc mai departe cu raţionamentul. Eu ştiu cine scrie comunicatele PDL, ştiu um scrie Mihai Babiţchi, ştiu şi alţii cum dau copy-paste şi semnează Biroul de Presă...

Sunt om politic în judeţul Alba din 1998, atunci am ieşit în prim-plan, în conferinţe de presă.

Întotdeauna când v-am spus ceva (n.a. - presei) nu m-am ascuns în spatele unei expresii: Biroul de Presă al... cum fac cei din PDL. Când am greşit am avut curajul să-mi cer scuze, dar cei din PDL nu au acest curaj.

Aş cere colegilor de pe partea dreapta a eşicherului politic să atace USL-ul, nu pe noi. Noi, PDL şi PMP, avem acelaşi punct de combat: USL.

Înţelegem că suntem mai mici şi la început de drum, aici mai putem discuta, dar nu cred că e normal să ataci un partid care tocmai se conturează...

Vreau să vă spun (n.a. - presei) că n-o să mai răspund la asemenea moduri de abordare (n.a. - tacurile venite dinsre PDL Alba) dacă sunt vizat eu. Dar o să răspund dur, chiar foare dur dacă vor continua să atace PMP-ul. Am spus-o de la început, PMP-ul este altceva, PMP-ul este partidul oamenilor foarte curajoşi. Le spun celor din PDL: noi am avut curaj (n.a. - pentru un nou proiect), voi n-aţi avut”.

Negruţ a răspuns şi acuzaţiilor lui Ion Dumitrel care anunţase că anumite persoane circulă prin judeţ, îi cheamă pe oameni să se înscrie PMP, vorbind în numele lui Ion Dumitrel: „Eu îl apreciez personal pe Ion Dumitrel. Domnia sa m-a jignit, dar îl iert, pentru că e un om sufletist. El rămâne prietenul meu cât trăiesc. Nu ştiu dacă şi eu rămân prietenul lui. Dacă e bărbat vreau să spună cu nume şi prenume cine a vorbit în numele lui... Sunt can-canuri pe care noi nu le acceptăm. Eu nu mă războiesc cu PDL-ul”, a încheiat conciliant Negruţ.


 

Taguri: voi, raspunde, foarte, dur, ataca PMP-ul, atentioneaza deputatul PMP, Clement Negrut, Mihai Babitchi

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>