#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Clement Negrut, in razboi cu cel mai important om al PDL Alba

Clement Negrut, in razboi cu cel mai important om al PDL Alba

Revista nr. 224 | 09-02-2014 | Alexandru Mitchievici


După atacul lui Ion Dumitrel de la ultima conferinţă de presă, Clement Negruţ nu a rămas deloc dator. Mai ales că venea de la întâlnirea de la Cluj, unde Traian Băsescu s-a întâlnit cu liderii PMP din ţară.


Deputatul Clement Negruţ:

„Se spune că recunoştinţa în politică reprezintă o boală de care trebuie să te fereşti cât mai mult. Ion Dumitrel nu are de ce să se teamă – şi spun asta pentru că de la el nu mă asteptam la un altfel de discurs şi mă aşteptam să fie mai rezervat atunci când critică foşti colegi. Să spui că Elena Udrea nu a fost alături de PDL Alba este să-l mânii pe Dumnezeu. Când era ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, a venit în judeţul Alba pentru a-l sprijini să se dezvolte. Sunt investiţii de peste 140 de milioane de euro – atât prin Programul Operaţional Regional, cât şi din fonduri de la bugetul de stat. Sunt bani pe care judeţul nu i-a văzut niciodată până acum şi cu siguranţă nu-i va vedea în timpul guvernării USL. Pe ploaie, soare sau zăpadă, Udrea s-a zbătut ca să ajute aleşii noştri locali. Mulţi dintre ei s-au ales şi reales lăudându-se cu proiecte realizate cu ajutorul MDRT.

Eu înţeleg de unde această supărare a celor din PDL Alba faţă de emulaţia creată în jurul Mişcării Populare – trăiesc o teamă uriaşă că locuitorii judeţului s-ar putea orienta către noi pentru că facem opoziţie. Asta în timp ce conducerea PDL Alba este pe mână cu cei de la USL. Ştim şi noi că s-a făcut o înţelegere pe sub masa cu USL în ideea de ajuta Judeţul Alba, dar au primit numai promisiuni, în schimb o bârfesc pe Elena Udrea care a făcut ceva pentru judeţul nostru.

Nu mă surprinde atitudinea conducerii PDL de vreme ce au susţinut sus şi tare în partid că „Băsescu arestează primarii PDL” şi au împrumutat un discurs similar cu cel al adversarilor noştri politici declaraţi, împotriva Preşedintelui.

Îmi reînoiesc chemarea la dialog şi îi rog pe foştii mei colegi să-şi definească clar poziţia faţă de USL”.


 

Taguri: Clement Negrut, deputat, PMP, razboi, important, om, PDL Alba, Ion Dumitrel

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>