#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Presa basista incearca sa-l minimalizeze pe Klaus Iohannis

Presa basista incearca sa-l minimalizeze pe Klaus Iohannis

Revista nr. 224 | 15-02-2014 | Alexandru Mitchievici


După ce Johannis, primarul Sibiului, a fost propus de Crin Antonescu în funcţia de viceprim-ministru, presa băsistă a ieşit la atac încercând să diminueze personalitatea lui Klaus Iohannis...

Iată ce scrie Evenimentul zilei TV, unul din vârfurile de lance ale presei băsiste, despre primarul Sibiului: „Klaus Iohannis nu va străluci, va fi mai degrabă o figură anonimă” (titlu).

Sever Voinescu, membru al fundaţiei băsiste Mişcarea Populară: „Domnul Iohannis este un mit cu care este hrănit electoratul. Pus sub lupă se devoalează ca personalitate. Este un mit, mitul neamţului, dar aici nu cred că va străluci, va fi mai degrabă o figură anonimă. PNL se hrăneşte din mitul Iohannis şi încearcă să tragă un oarece folos”.

„Eu mă aştept ca în zilele următoare PNL să fie mai insistent pe linia cu Iohannis. Oricum Victor Ponta nu se poate îndepărta de Voiculescu. Domnul Iohannis ne-a spus că practic nu mai există nimic în spatele uşilor închise, relaţia a ieşit cu totul la suprafaţă”.

Darie Cristea: „Poziţia lui Iohannis este interesantă, i s-a dat un rol într-un joc mediatic, un rol pe care nu-l stăpâneşte. Cumva paradoxal, domnul Iohannis dă nişte mesaje dure. Din unele puncte de vedere USD se va confrunta cu ceva probleme, trebuie făcut cunoscut, electoratul trebuie să se obişnuiască cu această nouă formaţiune”.

„Din multe puncte de vedere este un pariu riscant pentru PNL. S-au făcut măsurători”.


 

Taguri: presa, basista, incearca, sa minimalizeze, Klaus Iohannis, primarul, Sibiu, viceprim-ministru, PNL

Ratari

Criticisme (1)

servatius
12-10-2014
le este ciuda ca va face treaba mai buna ca toti fosti si actuali polşiticieni pe care i-a avut biata noastra tara.cu sasul nu te joci in nici un fel...este loial,corect, anbitios ,de buna cvredinta, demn,harnic ,nu-si bate joc de munca sa, ste in cazul lui johanis klaus o personalitate care nu face compromisuri,intransigent si bun inacelasi timp.respecta legea.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>