#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Gunoi au fost, gunoi sunt inca

Gunoi au fost, gunoi sunt inca

Revista nr. 223 | 04-02-2014 | Alexandru Mitchievici

Ventiţi de undeva din Regat, băieţii de la POLARIS nu şi-au dat seama că aici, în Ardeal, lucrurile stau altfel, adică altfel. Cu un minim respect.

Firma deputatului PSD Constanţa Eduard Martin se crede deja stăpână pe moşia ... baronului de Alba Iulia. Şi în punctul ăsta, mai că ne vine să-i dăm dreptate lui Petru Constantinescu - fostul şef al gunoaielor din Alba Iulia.
 
Revenind, maşinile Polaris M Holding circulă prin oraş ca să câştige clienţii Salprestului, dar circulă şi pe alocuri...
 
O maşină a Polaris M Holding s-a plimbat ieri pe Porţile Cetăţii Alba Iulia, unde nu sunt multe gunoaie. În afară de arihitectul Lăncrănjan Franchini şi restauratorul Dan Sabău, care au pus labele pe Cetate. Cetatea Alba Iulia.
 
 
Taguri: gunoi, au fost, gunoi, sunt, inca, Polaris, PSD, Alba Iulia

Ratari

Criticisme (1)

ALEXANDRU GIDALI
05-02-2014
cred ca rezultatul licitatiei cistigate de POLARIS l-a suparat pe fostul gunoier sef si baron local.Sub aspectul operativitatii ridicarii gunoaielor menajere dar si a aspectului exterior civilizat a deserventilor,masinile curate,drumurile maturate si deszapezite,atunci cind a fost cazul si nu in ultimul rind costul serviciilor prestate denota civilizatie si respect fata de noi,furnizorii de deseuri menajere.Gunoaiele ajung la gunoi.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>