#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Alba Iulia. Stagiunea teatrala Skepsis 2014 cuprinde 10 spectacole

Alba Iulia. Stagiunea teatrala Skepsis 2014 cuprinde 10 spectacole

Revista nr. 221 | 25-01-2014 | Alexandru Mitchievici


Trupa de teatru Skepsis împlineşte 12 ani de activitate, urmează aşadar un nou an plin de evenimente purtând marca Skepsis.

Primul spectacol din acest an are loc vineri, 31 ianuarie 2014, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia: este vorba de spectacolul „Cerere în Căsătorie”, de A.P.Cehov - o comedie purtând amprenta marelui dramaturg rus, care satirizează modul în care mica nobilime de la ţară amesteca dragostea şi interesul atunci când se punea problema legăturilor de familie.

Biletele (5 lei) se găsesc începând de luni, 27 ianuarie 2014 la secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor, între orele 9.00-15.00 sau în momentul intrării la spectacol.

Acesta este primul spectacol din proiectul Stagiunea teatrală Skepsis, prin care trupa de teatru îşi propune să ofere albaiulienilor 10 spectacole de teatru şi divertisment în acest an, incluzând piese din repertoriu, două premiere, spectacole de umor şi divertisment.


Distribuţie:

Stepan Stepanovici Ciubukov - Viorel Cioflică
Natalia Stepanovna - Olga Surd
Ivan Vasilievici Lomov - Eugenio
Serghei - Bogdan Berar
Vania - Răzvan Cociobea

Regie: Viorel Cioflică
Sunet: Ovidiu Olea

Stagiunea cu Skepsis este dedicată demersului de strângere de fonduri prin care trupa de teatru Skepsis doreşte să dobândească un spaţiu pe care să-l amenajeze şi în care să funcţioneze ca teatru comunitar – înţeles ca un centru cultural-artistic şi de divertisment, dar şi de dezvoltare personală prin artă, un spaţiu în care o trupă de teatru născută în interiorul comunităţii şi pentru comunitate va oferi albaiulienilor şi turiştilor stagiuni de spectacole, evenimente şi programe cultural-artistice şi cursuri de dezvoltare personală.

Şi în acest an partenerii trupei Skepsis sunt Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia Inter-Art Aiud, S.C Tipo-Rex S.R.L.


 

Taguri: Alba Iulia, stagiunea, teatrala, Skepsis, cuprinde, 10 spectacole, cerere, casatorie, A.P. Cehov

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>