#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
CSU Alba Iulia joaca cu Piestanske Cajky in Liga Europei Centrale la baschet feminin

CSU Alba Iulia joaca cu Piestanske Cajky in Liga Europei Centrale la baschet feminin

Revista nr. 220 | 14-01-2014 | Alexandru Mitchievici


După eliminarea din Cupa României, CSU Alba Iulia revine în Liga Europei Centrale (CEWL). Miercuri, 15 ianuarie 2014, CSU va întâlni în deplasare, în CEWL formaţia slovacă Piestanske Cajky, în meciul retur dintre cele două combatante.

În tur, la Alba Iulia, CSU s-a impus la mare diferenţă: 71-44 (18-15, 19-17, 17-5, 17-7).

Referitor la eliminarea din Cupa României a baschetbalistelor din Alba Iulia, aceasta nu a fost cauzată de probleme financiare, ci de un joc neaşteptat de slab prestat de sportivele din Alba Iulia. Nici sportivele de la CSU nu-şi explică eşecul din faţa ICIM-ului Arad, având în vedere condiţiile bune de pregătire şi faptul că sunt la zi cu plata salariilor.

Declaraţii înainte de meciul din Slovacia:

Annemarie Părău: „Avem condiţii foarte bune, până acum nu am avut probleme nici cu banii, nici la antrenamente. Îmi pare extrem de rău că am pierdut la Arad, ne-am dorit foarte mult să câştigăm meciul acesta, însă am prins o zi mai slabă, se mai întâmplă să ai şi astfel de zile. Cred că ne putem reveni, a venit o nouă jucătoare, pe care trebuie să o întegrăm în echipă, dar avem o echipă bună şi condiţii bune aici şi spun că vom avea un rezultat bun până la final în campionat”.

Chastity Reed: „Sunt mulţumită de condiţiile oferite de club, nu am avut nici un fel de probleme aici, iar eşecul de la Arad a fost o simplă întâmplare. Cu siguranţă nu aceasta este diferenţa dintre echipa lor şi a noastră şi cred că le vom învinge data viitoare. Rămâne să ne luptăm în continuare pentru câştigarea campionatului şi sunt încrezătoare că putem merge până la capăt”.

Antrenorul Miroslav Popov: „Sper ca înfrângerea cu Arad să nu lase urme prea adânci la echipă şi că vom fi pregătiţi miercuri să câştigăm în Slovacia. Chiar dacă jucăm în deplasare trebuie să ne facem jocul şi să câştigăm, nu ştiu ce se va întâmpla exact acolo, dar cu siguranţă avem şanse mari să învingem o echipă pe care în meciul tur am dominat-o. Mă bucur că am tot lotul la dipoziţie, am făcut primele antrenamente în formulă completă şi ne pregătim intens pentru a face în continuare jocuri bune”.


 

Taguri: CSU, Alba Iulia, joaca, Piestanske, Cajky, liga, Europa, centrala, baschet, feminin

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>