#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
In prezenta lui Raed Arafat s-a redeschis Sectia de Urgente a Spitalului Judetean Alba

In prezenta lui Raed Arafat s-a redeschis Sectia de Urgente a Spitalului Judetean Alba

Revista nr. 217 | 23-12-2013 | Alexandru Mitchievici


La Alba Iulia s-a aflat pentru câteva ore secretarul de stat de la Ministerul Sănătăţii. Raed Arafat a participat la inaugurarea Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Alba.

După 6 luni de renovare şi aşteptare, secţia UPU a fost redeschisă... în ziua de 21 decembrie 2013.

Investiţia se ridică la 1.430.000 de lei, cea mai mare parte fiind asigurată de CJ Alba: 1.230.000 de lei. În ceea ce priveşte dotoarea secţiei, costurile se ridică la 200.000 lei, 50.000 de lei fiind asiguraţi din sponsorizări.

Raed Arafat a acordat nota 10 spitalului albaiulian cu secţia proaspăt refăcută: „Eforturile depuse de conducerea Unității de Primiri Urgențe și conducerea Spitalului au făcut posibil să se realizeze totul într-un mod corect. Sunt mai mulți factori care au dus la realizarea proiectului și e un exemplu care este demn de urmat și de alte autorități și de alți colegi de la Primiri Urgențe.”

La rândul său, managerul Spitalului Judeţean Alba, Nicoleta Coşarcă, a precizat: „Nu sunt puţine spitale în ţară în care Consiliul judeţean s-a implicat în reabilitarea Unităţilor de Primiri Urgenţă. Am făcut aceste reabilitări deoarece le-am considerat o prioritate pentru pacienții noștri. Indiferent la ce standarde vom ajunge din punct de vedere a dotării cu aparatură, dacă pacientul nu simte asta nu am făcut nimic. Eficiența economică a unei investiții cred că se măsoară în gradul de satisfacție a pacientului. Se fac eforturi financiare şi umane deosebite”.

Alături de doctori, de Ion Dumitrel – preşedintele CJ Alba, instituţia în subordinea căreia se află Spitalul –, la eveniment au participat şi politicienii din Alba Iulia: primarul Mircea Hava, Florin Roman, Alin Cucui, senatorul Alexandru Pereş, Sorin Bumb, Daniel Breaz – rectorul Universităţii Alba Iulia.


 


In prezenta lui Raed Arafat s-a redeschis Sectia de Urgente a Spitalului Judetean Alba In prezenta lui Raed Arafat s-a redeschis Sectia de Urgente a Spitalului Judetean Alba In prezenta lui Raed Arafat s-a redeschis Sectia de Urgente a Spitalului Judetean Alba In prezenta lui Raed Arafat s-a redeschis Sectia de Urgente a Spitalului Judetean Alba In prezenta lui Raed Arafat s-a redeschis Sectia de Urgente a Spitalului Judetean Alba In prezenta lui Raed Arafat s-a redeschis Sectia de Urgente a Spitalului Judetean Alba
Taguri: prezenta, Raed Arafat, s-a redeschis, sectia, urgente, spitalul, judetean, Alba, ministerul, sanatatii

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>