#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Dialogul Dorin Nistor-Radu Cristian pe tema ZEWA continua cu acuzatii si contra-acuzatii

Dialogul Dorin Nistor-Radu Cristian pe tema ZEWA continua cu acuzatii si contra-acuzatii

Revista nr. 216 | 16-12-2013 | Alexandru Mitchievici


Într-un comunicat de presă, liderul liberalilor din Sebeş îi dă o replică lui Dorin Nistor, care la sfârşitul săptămânii trecute făcea acuzaţii la adresa lui Cristian.

Comunicat

Noi liberalii muncim în folosul oamenilor, Dorin Nistor nu are decât să facă ce îi spune partidul

Paraşutat de şefii lui de partid de la Alba Iulia direct pe panourile publicitare din Sebeş, cu doar câteva luni înainte de campania electorală de la alegerile locale din 2012, onor consilierul Dorin Nistor îşi scuză incompetenţa atacându-i fără logică şi fără niciun temei pe colegii de consiliu liberali. Totul pornind de la terenul din Petreşti, unde se intenţionează dezvoltarea unei investiţii importante pentru cei din Sebeş.

Nu o să îi răspund alesului local Dorin Nistor la şuvoiul de atacuri. Îl înţeleg, trebuie să aibă şi el activitate, să îl vadă şefii de la judeţ că este activ şi profund preocupat de soarta sebeşenilor. În transmit doar că este greu să pari interesat de problemele comunităţii în condiţiile în care nu locuieşti în Sebeş şi nu eşti prezent în oraş decât la şedinţele de consiliu. Şi nici la acelea la toate, pentru că uneori şedinţele de partid din capitală sunt mai importante decât deciziile pe care trebuie să le iei în numele celor care te-au ales. Oameni cărora le promiteai marea cu sarea în campania electorală, pentru ca acum să o dai cotită şi să iei decizii după cum te taie capul.

Pedelistul Nistor nu face altceva decât să se acuze singur pentru votul dat împotriva unei potenţiale investiţii. El nu a reuşit încă să înţeleagă faptul că Sebeşul nu este Alba Iulia. Că pe oameni nu îi pasionează circul politic şi declaraţiile interminabile în jurul cozii. Că indiferent cine are sau nu dreptate cetăţenii au nevoie de locuri de muncă şi administraţia de investiţii care să ducă la creşterea bugetului local. Iar dacă cei din Alba Iulia sunt pasivi şi nu reacţionează, sebeşenii ne atrag atenţia, nouă consilierilor, atunci când nu ne facem bine treaba. Mă rog, pe dânsul nu l-a oprit nimeni pe stradă să îl întrebe ce se întîmplă cu investiţia de la Petreşti pentru că nu îl vede nimeni prin Sebeş.

Noi liberalii am fost consecvenţi de la bun început în ce priveşte investiţia celor de la Zewa şi scoaterea la licitaţie a terenului. Alţii s-au opus, şi în al 12-lea ceas, când realizează că pierd procente electorale, o dau la întors atacându-mă şi acuzându-mă de şantaj emoţional. Poate aşa se spune la Alba Iulia. La noi la Sebeş se numeşte să iei decizii în folosul comunităţii, al celor care te-au ales şi au decis că tu le vei reprezenta interesele. Repet domnu’ consilier: în folosul comunităţii, nu al partidului.


Radu Cristian, consilier local PNL Sebeş


 

Taguri: dialogul, Dorin Nistor, Radu Cristian, tema, ZEWA, continua, acuzatii, contra-acuzatii, investitie, Petresti, suedezi

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>