#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Ecologistii albaiulieni au primit un avertisment de la jandarmi, urmeaza amenzile

Ecologistii albaiulieni au primit un avertisment de la jandarmi, urmeaza amenzile

Revista nr. 215 | 10-12-2013 | Alexandru Mitchievici


Aşa cum au promis, protestatarii anti-cianură şi anti-RMGC au venit astăzi în faţa Prefecturii Alba, pentru a contesta proiectul de lege pe care Parlamentul încearcă să-l treacă P.N.V.

Au fost puţini protestatari, mereu aceiaşi, cu suflet mare.

Jandarmii au venit repede şi au negociat cu protestatarii. Jandarmii au dat un avertisment verbal pentru neanunţarea şi neînregistrarea acestui protest - în următoarele zile urmează un avertisment scris şi apoi amenda, cea mai mică fiind 1.000 lei noi.

Sperăm că şi în zilele următoare la Alba Iulia va rămâne aceeaşi atmosferă de dialog între ecologişti şi jandarmi.


 


Ecologistii albaiulieni au primit un avertisment de la jandarmi, urmeaza amenzile Ecologistii albaiulieni au primit un avertisment de la jandarmi, urmeaza amenzile Ecologistii albaiulieni au primit un avertisment de la jandarmi, urmeaza amenzile Ecologistii albaiulieni au primit un avertisment de la jandarmi, urmeaza amenzile Ecologistii albaiulieni au primit un avertisment de la jandarmi, urmeaza amenzile Ecologistii albaiulieni au primit un avertisment de la jandarmi, urmeaza amenzile Ecologistii albaiulieni au primit un avertisment de la jandarmi, urmeaza amenzile Ecologistii albaiulieni au primit un avertisment de la jandarmi, urmeaza amenzile Ecologistii albaiulieni au primit un avertisment de la jandarmi, urmeaza amenzile
Taguri: ecologisti, albaiulieni, au primit, avertisment, jandarmi, urmeaza, amenzile, dialog, RMGC, cianuri

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>