#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Baschetbalistele din Alba Iulia intalnesc campioana ICIM Arad

Baschetbalistele din Alba Iulia intalnesc campioana ICIM Arad

Revista nr. 208 | 21-10-2013 | Alexandru Mitchievici


CSU Alba Iulia întâlneşte luni, 21 octombrie, cu începere de la ora 18.00, în Sala de Sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, pe ICIM Arad.

Meciul contează pentru etapa a III-a a Campionatului Naţional de baschet feminin.

Gazdele au avantajul propriului teren, având şi un moral bun după victoria contra celor de la CSM Târgovişte, dar ICIM Arad este campioana en-titre.

În întâlnirile directe, avantajul este clar de partea trupei din judeţul Arad, care conduce cu scorul de 9-1, reuşind să câştige ultimele trei partide face to face.

Dacă sportivele din Alba Iulia sunt pregătite de un sârb, arădencele au din vară un tehnician portughez, Jose Araujo, care îl înlocuieşte pe Dan Morar.

Înainte de meci, antrenorul Miroslav Popov a făcut următoarea declaraţie: „Sper să fie un joc din care noi să ieşim câştigători. Respect echipa campioană din Arad, care din ce am văzut are o echipă puternică şi joacă foarte bine, însă noi jucăm acasă şi sper să profităm de acest lucru. Suntem într-o formă bună şi motivaţi să facem un joc bun împoriva ICIM-ului şi, mai mult, nouă ne place să jucăm aceste meciuri grele, pentru că suntem o echipă competitivă. Sper doar ca fetele să se concentreze mai bine pe aruncări, deoarece la meciul precedent am ratat extrem de mult, din poziţii favorabile, iar dacă vom face acest lucru şi apărarea va merge normal, vom învinge. Este o partidă extrem de importantă şi pe care dacă reuşim să o câştigăm sunt sigur vom căpăta un moral bun să batem tot în continuare şi să terminăm primii în clasament la finalul turului de campionat”.


 

Taguri: baschetbaliste, Alba Iulia, intalnesc, campioana, ICIM Arad, Miroslav Popov, sarb, CSM Targoviste

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>