#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Baietii lui Hava scot bani din piatra seaca

Baietii lui Hava scot bani din piatra seaca

Revista nr. 200 | 30-08-2013 | Alexandru Mitchievici


Mircea Hava şi fraţii Florea Grup au vernisat noul drum de la intrarea în Alba Iulia, dinspre Cluj. Inaugurarea cu fetiţe dulci (după cum se vede şi în poză) şi ziarişti a avut loc marţi, 27 august 2013...

Practic s-a modernizat o şosea, s-au pus nişte panouri, s-a lărgit pe alocuri carosabilul şi s-a consolidat un pod. Dar face toţi banii... că nu-i aşa? Este un drum modern, european, demn de sec. XXI, după cum se laudă primarul şi constructorul.

Preţul a fost unul modic: doar 4 milioane euro pentru 2,6 km de drum modernizat. Moca. În Bulgaria la preţul ăsta îţi făceau o autostradă nou-nouţă pornind de la zero, pe câmp .

Executantul a fost o firmă cu priză la banul public din Alba Iulia: Florea Grup, condusă de fraţii Florea, pe care îi felicităm pentru cele două case cumpărate pe str. Marin Sorescu din Alba Iulia.

Aşteptăm şi viitoarele licitaţii pentru străzile din Partoş ş.a. Ştim deja câştigătorul licitaţiilor: Fraţii Florea Grup în parteneriat, inevitabil, indubitabil şi ineluctabil, Grup Corint, condus de fratele Sabău. Dan Sabău.


 

Taguri: baietii, destepti, condusi, Mircea Hava, scot, ban, piatra, seaca, autostrada, Cluj, iesire, oras

Ratari

Criticisme (7)

alin
31-08-2013
Si daca e dale e parandale si e "Elis"Pavaje Petresti
Raspunde
marius
31-08-2013
cat o fi parandaratul ?
Raspunde
marius
31-08-2013
Cat de ofticati mai sunteti... Muriti de foame voi cei de la plaiu sau doar dumitale domnule Alexandru Mitchievici? sau poate nu va place cum arata acum intrare in oras?
Raspunde
Autor
31-08-2013
Mai asta care scrie. Foamea ne-ar potoli-o doar un procent hranitor din cele 4 milioane de euroi. Cred ca 8-10 la suata din banii aia ar fi OK.
Raspunde
Filip
31-08-2013
Marius, e bine ca se repara! Dar de ce trebuia un proiect de 4 milioane euro ca sa faci ce trebuie sa faci ? Asta e treaba Primariei, sa repare, sa vopseasca, sa puna panouri, sa schimbe bordurile si drumurile stricate. Dar nu trebuia un proiect de 4 milioane de euro!
Raspunde
Max
31-08-2013
Da Pissy ? Cine e ? Ca e misto de nota 10!
Raspunde
Nelu
02-09-2013
De ce sunteti invidiosi pe succesurile Fratilor Florea ? Chiar nu inteleg. Muncesc si ei ca tot omul simplu, dupa vorba, dupa port...
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>