#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Liderii USL Alba, angajati in razboiul inaugurarilor

Liderii USL Alba, angajati in razboiul inaugurarilor

Revista nr. 194 | 18-07-2013 | Alexandru Mitchievici

Ne aducem aminte cu nostalgie de vremurile când Guvernul inaugura 355, 6 m de autostradă... cu panglică. Bucuros să fie imortalizat de presa naţională, premierul Emil Boc a crezut că îşi asigură nemurirea. Ei bine, nu va fi aşa: ardelenii, chiar dacă sunt foarte lenţi, se trezesc din când în când şi atunci să vezi cum lovesc ei cu votul.

La Sebeş, anticipat, pe ascuns, a avut loc inaugurarea semi-cvasi-oficială a Star Transmission Company. Au venit nemţii din Germania să inaugureze STC Sebeşe - o unitate de producţie a Daimler Grup, marea companie germană care face maşinile Mercedes Benz.

Evident politicienii de Alba nu puteau rata poza oficială: în primul rând liderii PSD Alba, care stau prost de tot la capitolul imagine publică. Să trăiţi, domn Dăncilă, când ne mai chemaţi la o inaugurare?

Pe locurile următoare vin liberalii şi PDL-iştii, şi ei dornici de publicitate... mai ales dacă e moca !

Inaugurările sunt mană cerească pentru politicienii fără rezultate palpabile în domeniul administraţiei sau cu rezultate îndoielnici în bătăliile electorale.

La inaugurarea Daimler de la Sebeş, care era programată pentru 29 iulie, era aşteptat şi premierul Ponta, dar el e plecat în turneu diplomatic prin ţările calde.

Probabil germanii de la STC au amânat inaugurarea oficială pentru ca la Sebeş să vină şi Merkel şi Ponta... că dă bine să inaugurezi o fabrică nouă cu doi premieri, unul premier veritabil şi unul, secănd-hand (copy-paste).

Auf Wiedersehen, Good Luck şi la cât mai multe... inaugurări !


 

Taguri: USL, Alba, angajat, razboiul, inaugurarilor, Alexandru Dancila, primar, Sebes

Ratari

Criticisme (1)

Cozma
21-07-2013
Ponta ? Cum de a ratat o asemenea inagurare?
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>