#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
A treia poluare a raului Sebes din acest an

A treia poluare a raului Sebes din acest an

Revista nr. 194 | 19-07-2013 | Alexandru Mitchievici


O nouă poluare pe râul Sebeş, venită din partea vestică a oraşului...

Consilierul local din Sebeş Radu Cristian ne semnalează această situaţie ... cu care locuitorii oraşului Sebeş s-au obişnuit, din nefericire.

Iată comunicatul public al consilierului local Radu Cristian:

Scrisoare deschisă: Opreşte cineva poluarea de pe râul Sebeş?

Este pentru a treia oară în acest an când râul Sebeş este poluat şi nimeni nu face absolut nimic. În acest an apele râului au avut culori din cele mai ciudate: roşii, iar acum albe. Acum două luni am semnalat atât Primariei Sebeş, cât şi Poliţiei Locale Sebeş faptul că apele râului sunt poluate şi au o culoare alburie. Evident că nu s-a luat nici o măsură. De aceea am decis să trimit această scrisoară deschisă. Poate că cineva, Garda de Mediu, Agenţia de Protecţia Mediului, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba, Prefectura, va citi aceasta scrisoare şi va lua măsurile care se impun.

Ieri Râul Sebeş a fost poluat cu reziduuri şi a devenit... alb. Stau dovada fotografiile şi filmarea pe care le-am făcut. Nu este pentru prima dată când se întâmplă aşa. Dar, ca de fiecare dată, nu se face nimic. Nu este normal ca apele să fie poluate, iar instituţiile statului, care sunt plătite să controleze astfel de situaţii, să stea cu mâinile încrucişate şi să nu faca nimic. Cine a poluat să plătească. Activitatea economica din Sebeş, vitală pentru bugetul local şi dezvoltarea comunitaţii, nu trebuie să se desfăşoare oricum. Există legi pentru toată lumea, inclusiv pentru cei care deversează ape uzate cum îi taie capul.

Sper ca autorităţile statului să se trezească din amorţeala şi să ia măsurile care se impun. Ca să nu trăim noi cetăţenii cu impresia că îşi bat joc de noi şi închid ochii la neregulile flagrante pe care le semnalăm.

Radu Cristian, consilier local Sebeş, preşedinte TNL Alba


*Sperăm că situaţia se va remedia cât mai repede...


 


A treia poluare a raului Sebes din acest an A treia poluare a raului Sebes din acest an A treia poluare a raului Sebes din acest an
Taguri: a treia, poluare, raul, Sebes, ultimele, 6 luni, Radu Cristian, garda, mediu, alb, culori

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>