#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Ministrul Dan Sova nu stie unde va fi investitia Daimler, la Cugir sau la Sebes

Ministrul Dan Sova nu stie unde va fi investitia Daimler, la Cugir sau la Sebes

Revista nr. 182 | 27-04-2013 | Alexandru Mitchievici


După anunţul făcut de concernul Daimler că va investi 300 milioane euro în judeţul Alba, au fost mai multe declaraţii politice în această privinţă.

Preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, nu a ratat ocazia de a-i critica pe cei care s-au lăudat cu investiţia Daimler de la Sebeş.

Ion Dumitrel, prim-vicepreşedintele PDL Alba: „Nu ştiu de ce vine un secretar de stat la Sebeş, nu ştiu cu ce ne poate ajuta... însă ştiu că vor să îşi asume politic ce a făcut USL-ul. Această investiţie se pune la cale de pe timpul guvernului Boc, şi Ungureanu. Angajamentele pe care le-am luat faţă de investitor o parte s-au rezolvat şi o parte vor continua în perioada următoare. Să nu amestece politica cu oamenii care nu au avut nici un merit în dezvoltarea acestei afaceri, de la Ponta până la acest domn Şova care nu ştie probabil unde este oraşul Sebeş sau Cugirul. Nici nu ştiu dacă ştie că investiţia a fost la Sebeş sau la Cugir”. 

Taguri: ministrul, Dan Sova, nu stie, investitia, Daimler, Cugir, Sebes, Mercedes Benz, star, transmission, cutii, viteze

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>