#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Vicepresedintele PSD Alba Victor Negrescu, atac la liberalul Florin Roman

Vicepresedintele PSD Alba Victor Negrescu, atac la liberalul Florin Roman

Revista nr. 182 | 24-04-2013 | Alexandru Mitchievici


După deputatul PSD Ioan Dîrzu, iată că şi Victor Negrescu îl atacă pe vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman. Victor Negrescu este vicepreşedinte al PSD Alba, reprezentant al conducerii centrale în filiala Alba.

Comunicatul „Sunt convins că Florin Roman nu ţine de scaun şi va reveni în USL” a fost trimis de PSD Alba în numele lui Victor Negrescu, vicepreşedintele PSD Alba.

În ultimele zile PNL Alba a lansat mai multe declaraţii de război faţă de PSD Alba. Aceste atacuri sunt de fapt adresate Uniunii Social Liberale ca entitate politică şi fac rău eforturilor realizate de Crin Antonescu şi Victor Ponta pentru a menţine Uniunea şi de a continua promovarea măsurilor propuse de ambele partide în campania electorală.

„USL s-a format pentru a schimba ceva în România de astăzi. USL Alba a existat, cu bune şi cu rele, pentru a propune o alternativă credibilă şi puternică cetăţenilor din judeţul Alba. Proiectele noastre comune au fost clare: crearea de locuri de muncă într-un judeţ aflat pe primele locuri ca şomaj din ţară, promovarea intereselor judeţului la Bucureşti în contextul unei Guvernări USL şi un mod de politică bazat pe soluţii concrete faţă de minciunile, promisiunile şi scandalurile de pe vremea guvernării PDL. PSD Alba nu s-a îndepărtat de acest deziderat. PSD Alba nu a renunţat la aceste principii pentru a ocupa funcţii politice formând majorităţi politice cu PDL împotriva a tot ceea ce a reprezentat USL la nivel naţional. Noi nu i-am trădat pe cetăţenii care ne-au votat masiv la ultimele alegeri.” a declarat vicepreşedintele PSD Alba, Victor Negrescu.
Atacurile PNL către liderii PSD a provocat o declaraţie surprinzătoare din partea vicepreşedintelui CJ Alba, Florin Roman, care a anunţat ruptura Uniunii în judeţul Alba fără însă a se consulta cu liderii naţionali ai USL.
Întrebat cu privire la aceste declaraţii, vicepreşedintele PSD Alba, Victor Negrescu, a completat: „Trebuie să recunosc că îl consider pe Florin un prieten. Am făcut împreună campanie la alegerile parlamentare în calitate de directori de campanie şi am obţinut rezultate: PSD a reuşit să obţină cel mai votat deputat, PNL cel mai votat senator. Ştiu regretul lui că la alegerile locale nu a fost implicat în echipele de campanie ale PNL. Personal cred că recentele declaraţii politice reflectă lupta pentru putere din PNL Alba şi îi atrag atenţia că nu vom tolera ca această luptă să se facă în detrimentul USL. Chiar dacă îi urez succes în campania internă din PNL, trebuie să îi spun cu toată prietenia că el nu reprezintă interesele USL Alba la nivelul Consiliului Judeţean. El este acolo printr-un troc politic cu PDL care face rău USL şi îi face rău şi lui şi PNL-ului în termeni de imagine.
În ciuda priceperii sale, Florin Roman şi PNL, par astăzi supuşi lui Mircea Hava şi lui Ion Dumitrel iar afişarea împreună în poze promovând măsurile miniştrilor PSD sunt de necrezut dacă ne uităm în urmă la declaraţiile liberale. Îi solicit colegului meu de la PNL să aibă din nou curajul politic care îl caracteriza în urmă cu doi ani şi să se asocieze demersului PSD de a forma o nouă majoritate USL în Consiliul Judeţean Alba şi Consiliul local Alba Iulia. Trebuie să înţeleagă că nu este o luptă pentru funcţii sau despre persoana sa, este convingerea miilor de persoane care ne-au votat anul trecut crezând că PSD şi PNL trebuie şi pot lucra împreună pentru viitorul judeţului. Am încredere că până la prima şedinţă a Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman, va reveni în USL pentru că nu văd cum un tânăr om politic ca el poate să îşi trădeze electoratul şi oamenii care au avut încredere în USL pentru o funcţie politică de adjunct a PDL-istului Ion Dumitrel”.     


Alba Iulia, 24.04.2013
Biroul de Presă al PSD Alba
 

Taguri: vicepresedinte, PSD Alba, Victor Negrescu, atac, liberalul, Florin Roman, Ponta, Antonescu

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>