#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Forin Roman contra-ataca. Aveti grija sa nu patiti ca Pinocchio, dle Dirzu

Forin Roman contra-ataca. Aveti grija sa nu patiti ca Pinocchio, dle Dirzu

Revista nr. 181 | 18-04-2013 | Alexandru Mitchievici


Florin Roman, vicepreşedintele PNL Alba, îi dă replica deputatului PSD Ioan Dîrzu. Cel puţin teoretic, cei doi fac parte din marea alianţă care în decembrie 2012 a câştigat alegerile parlamentare din România cu 60%.

Cu câteva ore mai devreme, Ioan Dîrzu acuzase faptul că unii se laudă de la birou că reuşesc să facă autostradă între Sebeş şi Turda, cu referire la Florin Roman, care este şi vicepreşedinte CJ Alba...

Iată ce a scris Florin Roman pe Facebook: „Văd ca după dl. primar Mircea Hava, un alt politician mă atacă pentru comunicarea publica pe on-line. Domnul Ioan Dîrzu trebuie ignorat. El a mai declarat şi că PSD a adus ADR Centru şi OIR POSDRU, instituţii regionale înfiinţate în 1998 şi 2007, în timpul guvernării liberale. Prin magie, PSD aflat în opoziţie a generat însă... acte normative şi hotărâri de guvern.

Aveţi grijă să nu păţiţi ca Pinochio, domnule deputat! Vă invit să lăsaţi politica de o parte şi să vă ocupaţi de numeroasele probleme pe care le au primarii PSD. Iar dacă nu reuşiţi altceva decât să fiţi politician, lăsaţi-i pe cei care lucrează pentru oameni din administraţie să-şi facă treaba. Eu am treabă multă, de exemplu să introducem apă la Cut, unde aţi lăsat fără sprijin un primar PSD. Politica înseamnă poveşti, administraţia înseamnă fapte. Cât despre on-line, nu vă mai chinuiţi, domnule deputat, unii nu învaţă niciodată”. 

Taguri: Forin Roman, contra, ataca, aveti, grija, sa nu patiti, Pinocchio, Ioan Dirzu, deputat, PSD, birou, povesti, USL, colegi

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>