#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Baronul Mircea Hava ar putea trece la PNL

Baronul Mircea Hava ar putea trece la PNL

Revista nr. 175 | 07-03-2013 | Alexandru Mitchievici


Gafă, ameninţare sau o simplă... surpriză uriaşă?

Preşedintele PDL Alba, primarul Mircea Hava, a spus astăzi, 7 martie 2013, că ar fi dispus să treacă la PNL... dacă interesul oraşului Alba Iulia o cere, adică dacă oraşul va fi numit capitală regională în Regiunea Centru.

Nu putem uita nici dosarele DNA cu care Hava a fost ameninţat pentru că l-a susţinut pe Vasile Blaga.

Mircea Hava a declarat: „Acest pas puteam să-l fac de 20 de mii de ori. În momentul unei discuŢii super serioase Şi dacă asta va înclina balanŢa cu ceea ce dorim noi, Alba Iulia capitală regională, m-aş gândi la lucrul ăsta. L-aş pune în discuţie, nu aş spune de la început: „Hai plecaţi de aici şi lăsaţi-mă în pace”. Aş spune: „Da, hai să discutăm, poate găsim şi altă soluţie. Concret: nu am certitudinea că dacă aş face pasul acesta, Alba Iulia poate deveni capitală de regiune. Deocamdată este exclus dar vă spun: în momentul în care pe taler se adună lucrurile bune şi trebuie dincolo să se pună ceva, în momentul în care aceasta ar fi o chestiune necesară, discutăm! Nu aş face lucrul acesta pentru mine, pentru că eu nu am nevoie decât de sănătate şi de linişte, dar nu pot să exclud aşa ceva pentru că dacă asta ar cântări teribil în balanţă aş fi un ticălos să spun nu. Decizia va fi politică, atâta timp cât decizia va fi politică trebuie să acţionăm ca oameni politici. Dacă lucrurile astea se pot face aşa chiar că, nu numai eu, toată echipa ne putem gândi la aşa ceva”.

Ce oferă Blaga pentru rămânerea lui Hava în PDL ? Vom vedea vineri, 8 martie, când vine la Alba Iulia, să-şi prezinte moţiunea cu care candidează la şefia PDL-ului...


 

Taguri: baronul, Mircea Hava, trece, PNL, pedelist, frunte, Alba Iulia

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>