#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Elena lui Traian vrea sa cucereasca sefia PDL-ului

Elena lui Traian vrea sa cucereasca sefia PDL-ului

Revista nr. 172 | 13-02-2013 | Alexandru Mitchievici


Elena Udrea joacă tare şi-l acuză pe Blaga de dezastrul PDL-ului de la alegerile din 2012: „PDL a fost un partid de lider. Nu mai avem liderul care să tragă în sus partidul, de unul singur. PDL tre' să fie din nou un partid viu şi nu un partid mort, aşa cum spun adversarii noştri”, a declarat Elena Udrea, actualmente deputat.

Răspunsul încă preşedintelui Blaga a venit prompt: „Am fost surprins să observ că gândurile doamnei Udrea se întâlnesc cu cele ale domnului Ponta. Pe domnul Ponta îl înţeleg... Anul 2012 a fost prost din punct de vedere electoral, dar am decontat guvernarea 2009-2012”.

Udrea a anunţat că va face un tur de recunoaştere prin filialele PDL din ţară pentru a-i convinge pe pedelişti că ea are soluţia pentru salvarea partidului.

Premierul Ponta nu a ratat momentul pentru o ironie: „Cred că Elena Udrea a fost tot timpul un Traian Băsescu în fustă, iar domnul Blaga nu mai există”.

În 23 martie 2013 PDL-ul îşi va alege conducerea într-un nou congres. Cine va fi şef? Elena Udrea, Vasile Blaga sau Adrian Papahagi?

Întrebată ce o recomandă pentru şefia PDL-ului, Elena Udrea a declarat încrezătoare: „Cred că experienţa de peste opt ani sunt suficiente pentru a dovedi că mă pot lupta cu Ponta, Antonescu, Voiculescu”.


 

Taguri: Elena Udrea, Traian Basescu, vrea, sa cucereasca, sefia, PDL, Vasile Blaga, Adrian Papahagi, congres, alegeri, dezastru

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>