#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Marian Sarmes intors pe jumatate din drumul demisiei din functia de presedinte al CA al FC Unirea

Marian Sarmes intors pe jumatate din drumul demisiei din functia de presedinte al CA al FC Unirea

Revista nr. 13 | 05-01-2010 | Alexandru Mitchievici

Fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie al FC Unirea nu a revenit asupra deciziei de a demisiona, dar a decis să rămână alături de echipă până la înceheierea actualului an fotbalistic (până în vară).

Azi, 5 ianuarie 2010, la capătul unei şedinte tensionate şi prelungite (a durat mai mult de trei ore), Marian Sarmeş a revenit alături de colegii săi din conducerea echipei. De acum înainte, fostul preşedinte al „alb-negrilor” va sprijini echipa doar din postura de acţionar. Chiar dacă Sarmeş nu a acceptat să revină asupra demisiei din funcţia de preşedinte al Consiliului de Adiministraţie, această funcţie nu este disponibilă: ea a fost „îngheţată” până în vară. (În aceste condiţii, speculaţiile privind revenirea lui Viorel Măluşel sau Ioan Mărginean „Limoniu” rămân... simple speculaţii).

„Eu până la vară, rămân alături de echipă, dar din funcţia de acţionar. Niciodată nu am vrut să fac rău echipei, şi eu o voi suţine dar ca acţionar”, a declarat preşedintele demisionar Marian Sarmeş.

Mai optimist, presedintele executiv Nicolae Lupu îl contrazice pe Marian Sarmeş: „demisia domnului Sarmeş nu a fost aprobată şi astfel va rămâne alături de noi. Dacă problema conducerii s-a rezolvat, urmează în aceste zile să clarificăm şi problema lotului de jucatori”, a spus Nicolae Lupu. De altfel, toţi acţionarii de la club s-au pronunţat pentru menţinerea lui Sarmeş în fruntea echipei FC Unirea Alba Iulia.

La şedinţa acţionarilor a participat şi antrenorul Adrian Falub, alături de care s-a discutat politica de transferuri. Pe parcursul şedinţei prelungite, conductorii clubului albaiulian s-au delectat şi cu o pizza.

În ceea ce priveşte transferurile, conducătorii clubului FC Unirea Alba Iulia se află în tratative avansate pentru transferul lui Gicu Grozav. Pe lista echipelor care-l doresc pe talentatul atacant albaiulian se află formaţiile Standard Liege din Belgia, Hoffenheim din Germania şi Unirea Urziceni, campioana României. „Avem o ofertă clară de la Standard Liege, suntem în tratative avansate, iar zilele urmatoare vor parafa transferul. În proporţie de 90% Gicu este la Liege”, a declarat Nicolae Lupu.


Marian Sarmes intors pe jumatate din drumul demisiei din functia de presedinte al CA al FC Unirea
Taguri:Marian Sarmes, pe jumatate, intors, din drumul, demisiei, din functa, de, presedinte, CA, FC Unirea

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>