#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 

Daniel Daian isi lanseaza la Sebes volumul de poezie Tipatul rotund

Revista nr. 163 | 04-12-2012 | Alexandru Mitchievici


Miercuri, 5 decembrie 2012, ora 17.00, la Sebeş va avea loc lansarea volumului de poezie „Ţipătul rotund” semnat de Daniel Dăian.

Daniel Dăian este doctorand la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia şi în anul 2011 a publicat alte două volume: volumul de poezie „Arbori de cristal”, apărut la Bacău, şi volumul de proză „Reflexii din Temniţa Îngerilor”, editat la Constanţa.

La lansare sunt invitaţi scriitori, bibliotecari, elevi şi cadre didactice de la Colegiul Naţional „Lucian Blaga”, de la Liceul Tehnologic, de la Liceul cu Program Sportiv, reprezentanţi ai administraţiei, prieteni ai autorului.

Volumul va fi prezentat de poetul Aurel Pantea, de poeta Maria Cornelia Postescu şi de prof. dr. Gabriel Petric de la Colegiul Naţional „Aurel Vlaicu” din Orăştie.

În încheierea lansării care va avea loc în Sala „Gheorghe Maniu” a Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga”, Corina Corpodean va susţine un moment cu muzică folk.


 

Taguri: Daniel Daian, lanseaza, Sebes, volum, poezie, tipatul, rotund, reflexii, temnita, ingerilor, arbori, cristal, biblioteca, Lucia

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>