#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Premierul Ponta despre comisioanele primarului organizator Hava

Premierul Ponta despre comisioanele primarului organizator Hava

Revista nr. 162 | 26-11-2012 | Alexandru Mitchievici


Toată presă vorbeşte despre disputa dintre primarul Mircea Hava şi premierul Ponta vizavi de solicitările edilului pentru a finanţa manifestările de Ziua Naţională de la Alba Iulia.

Chestionad de ziariştii bucureşteni dacă Guvernul va aproba solicitarea primarului de Alba Iulia pentru finanţarea manifestărilor de 1 Decembrie, Ponta a dat un refuz categoric.

Ponta a reproşat faptul că primarul de Alba Iulia a cerut 1,2 milioane de lei, iar la Bucureşti s-au alocat doar 400.000 lei.

„Ştiu că sunt organizate de către primarul nemuritor, Mircea Hava, cel mai de stânga primar de dreapta din România – că ştiţi că el are cei mai mulţi angajaţi la asistenţă socială, omul e de extremă stânga. (...) Eu nu ştiu de o asemenea solicitare, s-ar putea să o fi făcut pe la vreun minister. Noi am dat pentru parada în Bucureşti 400.000 de lei, dacă ne costă la Alba Iulia 1,2 milioane înseamnă că e cu comisionul domnului Hava (...). Dacă primesc solicitarea, sprijin toate manifestările în toată ţara de 1 Decembrie, dar cu obraz. Dacă îmi ceri de trei ori mai mult decât la Bucureşti, înseamnă că ai obrazul foarte gros şi nu dau bani publici pentru afaceri de partid”, a declarat Victor Ponta.

Cea mai mare sumă a fost primită de oraşul Alba Iulia pentru manifestările de Ziua Naţională a fost dată în anul 2008, în timpul Guvernului Tăriceanu, când pentru manifestările de la Alba Iulia s-au alocat 2,2 milioane de lei, iar cea mai mică în 2001, când s-au primit doar 350.000 de lei.

În 2010 primarul de Alba Iulia a provocat un adevărat scandal naţional afişând un steag naţional cu multe culori (foto - arhivă) în care portocaliul era la mare preţ. După 3 zile primarul Hava a fost forţat să schimbe steagul multicolor...


 

Taguri: premierul, Victor Ponta, comisioanele, primar, organizator, Mircea Hava, evenimente, mita, spaga, 1,2 milioane, lei

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>