#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Un artist aiudean expune in Haiti, Stefan Balog

Un artist aiudean expune in Haiti, Stefan Balog

Revista nr. 162 | 28-11-2012 | Alexandru Mitchievici


Din 20 noiembrie până în 2 decembrie 2012 în Haiti se desfăşoară prima ediţie de Taberei Internaţionale de Arta Plastică, un eveniment coordonat de artistul haitian Patrick Cauvin.

De 8 ani de zile Patrick Cauvin este prezent la Aiud unde participă la Tabăra Internaţională de Artă Plastică Inter-Art, cea mai mare tabără de acest gen din ţară.

Fundaţia Inter-Art este prezentă în Haiti prin doi artişti: Ştefan Balog şi Robert Lixandru, primul fiind preşedintele, al doilea secretarul general al fundaţiei din Aiud. Cei doi au mers în Haiti atât în calitate de artişti cât şi în calitate de consultanţi privind organizarea evenimentului care reprezintă o premieră absolută pentru Haiti şi foloseşte drept model Tabară Inter-Art de la Aiud.

Să notăm că Tabăra de artă din Haiti găzduieşte în premieră o expoziţie personală a unui artist din România: acesta este aiudeanul Ştefan Balog, preşedintele Fundaţiei Inter-Art, prezent în acest paradis caraibean cu peste 20 de lucrări grafice.

La finalul taberei din Haiti cei doi reprezentanţi Inter-Art vor face o scurtă oprire de două zile la New York unde vor avea mai multe întâlniri oficiale privind organizarea celei de a doua expoziţii la Sediul Naţiunilor Unite ce va avea loc în septembrie 2013: este vorba de o expoziţie de mail art în premieră mondială pentru că aici vor fi expuse lucrări realizate de artişti din toate cele 193 de tari membre ONU.

*Foto: Robert Lixandru
 


Un artist aiudean expune in Haiti, Stefan Balog Un artist aiudean expune in Haiti, Stefan Balog Un artist aiudean expune in Haiti, Stefan Balog Un artist aiudean expune in Haiti, Stefan Balog Un artist aiudean expune in Haiti, Stefan Balog Un artist aiudean expune in Haiti, Stefan Balog Un artist aiudean expune in Haiti, Stefan Balog Un artist aiudean expune in Haiti, Stefan Balog Un artist aiudean expune in Haiti, Stefan Balog Un artist aiudean expune in Haiti, Stefan Balog Un artist aiudean expune in Haiti, Stefan Balog Un artist aiudean expune in Haiti, Stefan Balog Un artist aiudean expune in Haiti, Stefan Balog Un artist aiudean expune in Haiti, Stefan Balog Un artist aiudean expune in Haiti, Stefan Balog Un artist aiudean expune in Haiti, Stefan Balog Un artist aiudean expune in Haiti, Stefan Balog Un artist aiudean expune in Haiti, Stefan Balog
Taguri: artist, aiudean, expune, Haiti, Stefan Balog, Inter Art, Aiud, Patrick Cauvin

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>