#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Fundatia Inter-Art Aiud merge in Haiti

Fundatia Inter-Art Aiud merge in Haiti

Revista nr. 159 | 11-11-2012 | Alexandru Mitchievici


În perioada 20 noiembrie-2 decembrie 2012 în Haiti va avea loc prima ediţie de Taberei Internaţionale de Arta Plastică, un eveniment coordonat de artistul haitian Patrick Cauvin. Să notăm că de opt ani artistul haitean este oaspete constant al Taberei Internaţionale de Artă Plastică Inter-Art organizate în fiecare an la Aiud.

Fundaţia Inter-Art va fi reprezentată de artiştii Ştefan Balog şi Robert Lixandru, primul fiind preşedintele, al doilea secretarul general al fundaţiei din Aiud. Ei vor fi acolo în calitate de artişti cât şi în calitate de consultanţi privind organizarea evenimentului care reprezintă o premieră absolută pentru Haiti şi foloseste drept model Tabară Inter-Art de la Aiud.

Tabăra de artă din Haiti va găzdui şi o expoziţie personală Ştefan Balog, expozitie care - conform organizatorilor - va fi prima expoziţie personală în Haiti al unui artist din România.

După finalul taberei din Haiti cei doi reprezentanti Inter-Art vor face o escală de doua zile la New York unde vor avea mai multe întâlniri oficiale privind organizarea celei de a doua expoziţii la Sediul Naţiunilor Unite ce va avea loc în septembrie 2013 şi va reprezenta o expoziţie de mail art în premieră mondială pentru că aici vor fi expuse realizate de artişti din toate cele 193 de tari membre ONU.

 

Taguri: fundatia, Inter Art, Aiud, Haiti, Stefan Balog, Alexandru Lixandru, sediul, ONU, caraibe

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>